Μικρά και Μυστικά

Ο δήμαρχος

Θυμάστε τον Γκέρχαρντ Σρέντερ που μετά εξαργύρωσε τη θέση του καγκελάριου και πήγε επικεφαλής του Εποπτικού Συμβουλίου της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρίας Rosneft; Εγινε… χαμός βέβαια, αλλά παρόλα αυτά έχει μιμητή. Κι ακούγεται πως το ίδιο θα πράξει και δήμαρχος της Κρήτης… Τον βλέπω κοντά στο κεφάλαιο όταν φύγει!

 

Παζάρια

Τελικά τι θα κάνει ο Καλοκαιρινός με τους αντιδημάρχους του; Τα έχουμε γράψει, μην τα ξαναπούμε. Προφανώς και δεν θα παζαρέψει με κανέναν θέσεις. Όσοι έχουν καπαρώσει στο μυαλό τους αντιδημαρχίες ας αλλάξουν λωρίδα γιατί τους βλέπω να κοιμούνται αμπούμπουρα. Ο νέος δήμαρχος θα κρίνει με βάση προσόντα, τον σχεδιασμό του και τις ανάγκες του ποιος θα πάει πού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ορισμένοι δεν θα ξαναβρούν τις ίδιες καρέκλες.

 

Οι αποφάσεις

Ανάλογες θα είναι οι αποφάσεις του δημάρχου και για τους φορείς, τον ΕΣΔΑΚ και όπου έχει λόγο ο Δήμος Ηρακλείου. Φαντάζομαι και για την ΠΕΔ Κρήτης, που δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ακόμη.

 

Η αλαζονεία

Είδα το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της ALCO. Στο 55% είναι το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι υπάρχει αλαζονεία στην κυβέρνηση. Κρατήστε το.

 

Το πρόσωπο

Πολύ γνωστό πρόσωπο φαίνεται πως είναι ο influencer  που τα τελευταία τρία χρόνια φέρεται να μην δήλωνε τα χρήματα που έπαιρνε από εταιρείες για την πώληση ή την προώθηση διαφημιστικών προϊόντων στον λογαριασμό του στο instagram, που διαθέτει πάνω από 950.000 followers.

 

Το δίκτυο

Ενδιαφέρον! Τη διάθεση στην Ελλάδα του Google News Showcase, ενός αδειοδοτικού προγράμματος επιμέλειας και επιλογής ειδήσεων στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε η Google.

Όπως ανακοινώθηκε, μεταξύ των εκδοτικών οργανισμών που υπέγραψαν σύμβαση με το Google News Showcase στην Ελλάδα είναι οι εξής: 24 MEDIA, AtticaMedia Group, DPG Digital Media Group, iefimerida, Kathimerini, Liquid Media, Newsit, Proto Thema και The Huffington Post Greece. Παγκοσμίως, το Google News Showcase έχει συνάψει συμφωνίες με πάνω από 2.500 εκδότες και είναι διαθέσιμο σε 23 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Πολωνία, η Σλοβακία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Αυστρία, η Ρουμανία και η Σλοβενία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει