Κρατάει την αντίδραση ο Γιούχτας και συνεχίζει

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 19/11 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Στις προπονήσεις επέστρεψε χθες  η ομάδα του Γιούχτα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Β. Ο Νίκος Σουργιάς έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για αποφόρτιση και από χθες οι Αρχανιώτες μπήκαν ξανά σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αναμέτρησης την Κυριακή στο Αιγάλεω για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Στον Γιούχτα θέλουν να βλέπουν μόνο μπροστά και αφήνουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β κρατώντας τα θετικά. Μπορεί στο ματς αυτό να διακόπηκε το σερί των νικών στην Ιεράπετρα αλλά η εικόνα της ομάδας σκόρπισε ικανοποίηση. Ο Νίκος Σουργιάς αλλά και οι παίκτες του κρατούν την αντίδραση που έβαλε η ομάδα μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και το γεγονός ότι έφτασε στην ανατροπή. Όπως είπε και ο Ροβίθης μετά το παιχνίδι αυτό είναι ένα στοιχείο που το είχε και πέρυσι σε μεγάλο βαθμό ο Γιούχτας και τον βοήθησε στην άνοδο.

Από την άλλη ο Νίκος Σουργιάς και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στην χθεσινή  προπόνηση στην τακτική, προκειμένου να δει περαιτέρω βελτίωση στη συνέχεια και να διορθωθούν τα λάθη από το ματς με τον Ολυμπιακό Β, καθώς οι παίκτες του αν ήταν πιο προσεκτικοί θα κέρδιζαν το παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα Γκίνη και Στακάκης συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, ενώ ο δεύτερος υπέστη θλάση. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε από χθες  και ο Κωστανάσιος, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στο μοιραίο. Οι δυο πρώτοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι στο Αιγάλεω ενώ η συμμετοχή του Κωστανάσιου θα κριθεί από τις επόμενες προπονήσεις.

Πλησιάζει Παγκρήτιο

Μετά από τέσσερα ματς στην Ιεράπετρα ο Γιούχτας ελπίζει πως πλησιάζει η μέρα της επιστροφής του στο Ηράκλειο. Όχι στις Αρχάνες όπου θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου αλλά στο Παγκρήτιο. Το πρόβλημα που υπήρχε με το χορτάρι φαίνεται πως έχει λυθεί και όλα δείχνουν ότι ο Γιούχτας θα αγωνιστεί στο Παγκρήτιο την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τα Χανιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει