Γκλαβίνας κατά Κασσελάκη: Ο χυδαίος λαϊκισμός και ο μέντορας Πολάκης

Έντονα αντέδρασε και το ΠΑΣΟΚ απέναντι στις δηλώσεις Κασσελάκη για τον Κώστα Σημίτη, τα έργα και τις ημέρες του.

Ο εκπροσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γκλαβίνας καταλόγισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ που «αποδεικνύει ότι μέντορας του είναι ο κ. Πολάκης».

Ειδικότερα, ο κ.Γλαβίνας, αναφέρει: «Ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας.

Η προσφορά του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, αναγνωρίζεται, ακόμη και από τους ορκισμένους ιδεολογικούς του αντιπάλους. Ο πρώην Πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας, προώθησε βαθιές μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος, πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. και ενίσχυσε το κράτος δικαίου και τα θεσμικά αντίβαρα με την ίδρυση των ανεξάρτητων αρχών, τις οποίες όψιμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσποιείται πως υπερασπίζεται.

Επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης».

Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε:

«Είκοσι τέσσερις ώρες χρειάστηκαν για να σταματήσει το «ειδύλλιο» ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικά το θεωρούσα αναμενόμενο και όσα γράφονταν μόνο στην φαντασία τους υπήρχαν! Όσοι τα πίστεψαν ακόμη χειρότερα! Η πολιτική είναι μαραθώνιος, απαιτεί στρατηγική και οι τακτικισμοί έχουν ημερομηνία λήξης. Το ΠΑΣΟΚ έχει μόνο ένα δρόμο, την πολιτική του αυτονομία, μέσα στην κοινωνία, μακριά από γυρολόγους και γενίτσαρους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει