Μικρά και Μυστικά

Πράγματα

«Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται» έλεγε χθες τοπικός παράγων ενθυμούμενος τον Καραμανλή. Πάμε για εξελίξεις λοιπόν.

 

Θέσεις

Ποιος πρώην πολιτικός ετοιμάζεται να αναλάβει ρόλο εκτός πολιτικής; Όχι, δεν θα γίνει πρόεδρος των καπνοπαραγωγών! Αλλά για τη… σταφίδα γιατί όχι;

 

Το σχόλιο

Είδατε την κοκορομαχία Κικίλια-Παπαδημητρίου; Ποιο να ήταν άραγε το σχόλιο του Μητσοτάκη όταν πληροφορήθηκε το γεγονός; Λένε πως είπε ότι όταν είσαι υπουργός Πολιτικής Προστασίας για να χειρίζεσαι κρίσεις, δεν χάνεις την ψυχραιμία σου και την… κρίση σου, όταν νομίζεις ότι κάποιος σε προκάλεσε, ή σε αδίκησε.

 

Υποδοχή

Απίστευτοι Τούρκοι! Τον Μπλίνκεν στην Άγκυρα τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο η… αντινομάρχης και μια διευθύντρια του υπουργείου. Ο δε Ερντογάν πήγε για βρούβες. Τα βλέπουν οι Αμερικανοί;

 

Το τηλέφωνο

…Εμάς ο δικός μας τον πήρε τηλέφωνο αμέσως. Ευτυχώς που δεν πήγε και στην Σούδα να τον υποδεχτεί για να δείξουμε ότι είμαστε καλά παιδιά.

 

Παρενοχλήσεις

Αντιπαράθεση σχετικά με την παρεμπόδιση χθες της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, λόγω συγκέντρωσης για το Ισραήλ, είχαν το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο.

«Στο όνομα της οποιασδήποτε διαμαρτυρίας, δεν μπορεί να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς», είπε στην ΕΡΤ ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι ένας από τους διαμαρτυρόμενους ανέβασε τη σημαία της Παλαιστίνης σε κολώνα φωτισμού.

«Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Σε όλο τον κόσμο, το προοδευτικό κομμάτι δεν ανέχεται αυτή την κατάσταση. Εδώ όλος ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ και εσείς μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;», ήταν η απάντηση του Γιώργου Καραμέρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει