Καβγάς για την κοπή των δέντρων

Επίθεση στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα για το σχόλιό του σχετικά με την κοπή δέντρων στα Εξάρχεια, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες κατασκευής του μετρό, έδωσε με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Χάρης Δούκας έκανε αυτή την φαιδρή ανάρτηση σήμερα… Πιστεύω ότι δεν είναι μακρυά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους και εύχομαι να βγω ψεύτης… πάντως το Metro πρέπει να ολοκληρωθεί θα είναι κρίμα να το σταματήσει ο νέος δήμαρχος» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρτώντας το σχόλιο Δούκα.

Νωρίτερα ο Χάρης Δούκας είπε ότι πρέπει να σταματήσουν οι κοπές δέντρων στην πλατεία των Εξαρχείων, ζητώντας να γίνει διαβούλευση «ακόμη και την ύστατη στιγμή».

Το πρωί της Δευτέρας συνεργεία πήγαν στην πλατεία Εξαρχείων προκειμένου να κόψουν δέντρα, ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του μετρό. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν πολίτες για να διαμαρτυρηθούν ενώ εκεί υπήρχαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

«Κανένα χαμένο δέντρο στην Αθήνα. Άλλο ένα τετελεσμένο της απερχόμενης δημοτικής Αρχής. Από το πρωί κόβονται δέντρα στην πλατεία Εξαρχείων. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Κανένα χαμένο δέντρο και διαβούλευση ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή», έγραψε σε ανάρτησή του για αυτό το θέμα ο Χάρης Δούκας.

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών συνιστά προσωρινή διακοπή του έργου του μετρό στα Εξάρχεια μέχρι να διευκρινιστούν οι συνθήκες μέσα στις οποίες γίνονται οι εργασίες κοπής δέντρων, ωστόσο η απόφαση αυτή δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει