επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή εβδομάδα και καλή δύναμη, μπας και φύγουν οι νοτιάδες και η αφρικανική σκόνη.

ΝΑ φύγουν και να πάνε στην ευχή της Παναγίας, για να μην πούμε κάπου χειρότερα, όπως ευχήθηκε ο Λαζόπουλος στις… ομπρέλες του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι υπό διαγραφή.

ΣΤΗΝ Ελλάδα των πολλών ταχυτήτων, δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση το κλίμα.  Το Σάββατο στα βόρεια είχαμε βροχές και καταιγίδες και στα νότια καύσωνα!

ΟΤΑΝ ο Μητσοτάκης λέει ότι θα πατάξει τη φοροδιαφυγή προς όφελος της Παιδείας και της Υγείας, εννοεί ότι θα φορολογήσει τα “ιδιαίτερα” του ενός και του αλλουνού (που λέει και η Μαίρη Παναγιωταρά) και τα «φακελάκια» των γιατρών;

Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, πάλι, απειλεί όσους σπατάλησαν δημόσιο χρήμα ότι θα λογοδοτήσουν. Προς το παρόν πλουτίζουν…

ΣΑΛΟΣ με την προτροπή εθνικιστή υπουργού του Νετανιάχου για τη ρίψη πυρηνικής βόμβας στη Γάζα. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ τον «άδειασε», αλλά δεν τον καρατόμησε…

ΣΤΟ πολεμικό θέατρο της Γάζας οι Ισραηλινοί βομβαρδισμοί συνεχίζουν να σκορπούν τον θάνατο και την απόλυτη καταστροφή σε μια δολοφονική ρεβάνς για την εισβολή της Χαμάς, που όμως πλήττει αμάχους και γυναικόπαιδα.

Ο,ΤΙ και αν κάνει ο αιμοσταγής Νετανιάχου, η ιστορία έχει γράψει ότι ευθύνεται για τη μεγαλύτερη αποτυχία του Ισραήλ, που είναι η εισβολή της Χαμάς. Και μάλιστα το BBC  το αναλύει με τον πιο εύγλωττο τρόπο.

ΕΠΙΔΟΜΑ θέρμανσης δικαιούνται το 50% των νοικοκυριών. Το άλλο 50 θα παίρνει… ψύξης, ώστε η επιδοματική κάλυψη να φτάνει στο 100%.

ΚΑΤ’ επέκταση του «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου, έρχεται το «επιδόματα υπάρχουν» του Κωστή Χατζηδάκη. Ακόμα και αν χρειαστεί να «ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού», όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας.

ΣΑΝ το τηλεοπτικό σποτ ένα πράγμα… Νεβάδα καζίνο, Ελλάδα το ξύνω!

ΠΟΣΟ καίρια και αληθινή η διαπίστωση του στιχουργού Οδυσσέα Ιωάννου: «Το μοναδικό σημείο που ενωθήκαμε οι Έλληνες ήταν στα μεγάλα ρεφρέν»!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει