Συγκλονισμένοι στη ΔΕΥΑΗ από τον θάνατο του Μιχάλη

Είχε συνταξιοδοτηθεί τον Απρίλιο

Σε πένθος έχει βυθιστεί η ΔΕΥΑΗ από το θάνατο του συνταξιούχου πρώην υπαλλήλου της δημοτικής επιχείρησης Μιχάλη Φαλατάκη τον οποίο αποχαιρετούν σήμερα στις 2.30 στο νέο Κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου. Ο άτυχος 63χρονος έφυγε από τη ζωή προχθές το απόγευμα, στο λιμανάκι των Γουβών από όπου ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στον άτυχο άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη ΔΕΥΑΗ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο έφυγε από το ζωή ο συνάδελφος τους ο οποίος για χρόνια εργαζόταν στην υπηρεσία στο τμήμα καταμέτρησης νερού και ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό. Όλοι ήξεραν την αγάπη του για τη θάλασσα την οποία λάτρευε και μάλιστα ήταν ικανός και εξαιρετικά έμπειρος δύτης.

Ο άτυχος Φαλατάκης είχε συνταξιοδοτηθεί από τον Απρίλιο από την υπηρεσία μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και σημαντικής προσφοράς. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του ο σύλλογος εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση τονίζει τα εξής: «Όλοι οι συνάδελφοι και το ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ, συγκλονισμένοι από το τραγικό χαμό του Μιχάλη μας ενός από των πιο “δυναμικών και χαμογελαστων” συναδέλφων εκφράζουν την οδύνη τους και την συμπαράσταση τους στους οικείους του.

Ο Μιχάλης, που εργαζόταν από το 1982 στην ΔΕΥΑΗ και συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγους μήνες θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας σε ξεχωριστό σημείο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει