Πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων μπαίνει στην Ελλάδα με το… Blue Palace

Είσοδο στην ελληνική τουριστική αγορά, ξεκινώντας από την Κρήτη κάνει μια ακόμη διεθνής αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων η Rosewood Hotel Resorts.

H Rosewood Hotels & Resorts εντάσσει στο δίκτυό της το Blue Palace, στην Ελούντα,  το οποίο ανήκει στην ελληνική εταιρεία Phāea (Golf Residences S.A.) της οικογένειας Σμπώκου.

Η διεθνής αλυσίδα επιλέγει το Blue Palace και την Κρήτη, το οποίο μετονομάζεται σε Rosewood Blue Palace, για να ξεκινήσει την παρουσία της στην Ελλάδα και να προστεθεί έτσι στις 35 διεθνείς αλυσίδες που έχουν σήμερα περισσότερα από 160 ξενοδοχεία στη χώρα μας. Η Rosewood Hotels & Resorts διαχειρίζεται ένα δίκτυο 32 πολυτελών ξενοδοχείων, resort και residences σε 19 χώρες.

Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου
Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου

«Για δύο δεκαετίες, το Blue Palace έχει υπάρξει το εγχείρημα της καρδιάς μας, η κληρονομιά της οικογένειάς μας, μνεία στην αληθινή ψυχή της Κρήτης, μια ιστορία που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική φιλοξενία και την αφοσίωση στη λεπτομέρεια.

Για το επόμενο κεφάλαιο του Blue Palace, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε  ιδανικότερο συνοδοιπόρο από τη Rosewood Hotels and Resorts, γνωστή για την υποδειγματική της προσέγγιση, τη διαχρονική κομψότητα και τις εξαιρετικές εμπειρίες που δημιουργεί», τονίζουν η Αγάπη και η Κωστάντζα Σμπώκου, συν-διευθύνουσες σύμβουλοι των Phāea και επισημαίνουν ότι «η δέσμευση της εταιρείας Rosewood για τη διατήρηση της ταυτότητας κάθε προορισμού, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το όραμά μας για το Blue Palace, διασφαλίζοντας ότι κάθε επισκέπτης βιώνει μία αυθεντικά θερμή φιλοξενία. Η συνεργασία μας με τη Rosewood Hotels and Resorts για τη συνέχεια της ιστορίας του Blue Palace μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι με επίκεντρο το όραμά μας για τα Phāea».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει