Ανεβαίνει το επίπεδο στην Κρήτη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Με επιτυχία διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων, το πρόγραμμα αξιολόγησης αθλητών πόλο κατηγορίας παίδων, σε επίπεδο Κρήτης.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Φώντας Μαρκόπουλος, Φώντας Λεμπέσης και Ηλίας Μαχαίρας, είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική κατάσταση 27 συνολικά αθλητών απ’ όλη την Κρήτη, βγάζοντας τα συμπεράσματά τους.

Σύμφωνα με τον κ. Λεμπέση, το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών είναι κάθε χρόνο και καλύτερο. «Είναι η τρίτη φορά που ερχόμαστε τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, τις προηγούμενες δύο φορές ήμασταν στο Ηράκλειο και φέτος ήρθαμε στα Χανιά. Φαίνεται ότι το επίπεδο των παιδιών είναι κάθε χρόνο και καλύτερο. Είδαμε πραγματικά ωραία πράγματα, είναι πολλά τα παιδιά που έχουν προχωρήσει σε σχέση με πέρσι και σίγουρα αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό», τόνισε στην ιστοσελίδα athlitiko.gr, ο κ. Λεμπέσης.

Αναλυτικά όλοι όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα αξιολόγησης:

Γαλυφιανάκης, Παπάζογλου, Ταμπακάκης, Χουρδάκης, Νικολακόπουλος, Λυδάκης, Τσιακανίκος (ΑΥΣ Ηρακλείου), Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Βιζυράκης, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Μπουζάκης, Λάμπος, Σταυρακάρας, Τσιτράς, Χατζάκης, Γλυνιαδάκης, Ζουμπουλιάς, Κόρακας (ΝΟ Χανίων), Φιρφιρής (ΝΟ Αγίου Νικολάου), Λιανδρής, Σπανδάγος (ΝΟ Ρεθύμνου), Αμωνάκης, Μπαρκατσάς, Πατούνας, Πολίτης (ΟΦΗ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει