«Συνεχίζουμε την εκτέλεση του στρατηγικού πλάνου…»

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΦΙΔΑΡΑ ΜΕ ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ

Νέα επεισόδια αναμένονται στο…σήριαλ του Σκαφιδαρά μετά το άκυρο  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  στην απόφαση του Δήμου για τη μακροχρόνια εκμίσθωση-παραχώρηση τριών σημαντικών ακινήτων δίπλα από το ΒΑΚ για τα οποία έχει δείξει ενδιαφέρον ο ΟΦΗ.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε τη σχετική απόφαση του Δήμου Ηρακλείου που ελήφθη τον περασμένο Απρίλιο, για τους όρους δημοπρασίας εκμίσθωσης των τριών ακινήτων ως μη νόμιμη, καθώς  όπως επισημαίνεται στη σχετική ακυρωτική απόφαση, ότι δεν έχει προσδιοριστεί ο τρόπος αξιοποίησης της εν λόγω περιουσίας και ο σκοπός για τον οποίο θα διατεθεί από το αρμόδιο κατ’ άρθρο 825 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας δικαστήριο, όπως ορίζεται στις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, με την αριθμ. πρωτ. 9870/16-10-2023 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, η οποία κοινοποιήθηκε στις 19/10/2023 στον Δήμο Ηρακλείου, ακυρώνεται η υπ’ αριθμό 373/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου, αναφορικά με την έγκριση των όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης τριών ακινήτων 01, 02 και 03 στη θέση “Σκαφιδαράς” Γαζίου Δ. Μαλεβιζίου.

ΟΦΗ ΓΗΠΕΔΟΗ εξέλιξη αυτή βάζει…stop στα σχέδια του Δήμου αλλά και του ΟΦΗ που είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για την αξιοποίηση των συγκεκριμένων  εκτάσεων στον Σκαφιδαρά,   και πλέον το επόμενο επεισόδιο θα παιχθεί  στην Επιτροπή του άρθρου 152, στην οποία και αποφάσισε να προσφύγει ο Δήμος, για να ανατρέψει την απόφαση που ανέτρεψε την  δική του…

Στον ΟΦΗ τόνιζαν χθες  ότι καμία απόφαση δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων του συλλόγου. «Τόσο ο ΟΦΗ όσο και όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουμε κριθεί από τις ενέργειες που έχουν γίνει εδώ και 5 χρόνια», ανέφεραν χαρακτηριστικά, και πρόσθεσαν πως στην ΠΑΕ δεν περίμεναν τις εξελίξεις προκειμένου να προχωρήσει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων τους προς όφελος της πόλης και του νησιού όπως και συνέβη τόσο πέρυσι με την έλευση της Άντερλεχτ, όσο και φέτος με την διεξαγωγή των αγώνων των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας με την Ουκρανία. Μάλιστα τονίζουν πως πρόκειται να δοθεί και συνέχεια.

«Όποιος θέλει, μπορεί να είναι μαζί μας για να γιγαντώσουμε το εγχείρημα γρηγορότερα και πιο δυναμικά. Ο ΟΦΗ αποδεικνύει με γεγονότα ότι συνεχίζει και θα συνεχίσει την εκτέλεση του στρατηγικού του πλάνου ό,τι κι αν γίνει κι αυτή θα είναι άλλη μία απόδειξη του ειδικού βάρους όλου του οργανισμού και του κόσμου του», είναι αυτό που βγαίνει από την πλευρά του ΟΦΗ με έμμεσες αιχμές για όσους δημιουργούν προσκόμματα στα σχέδια της ΠΑΕ.

Η έκταση περιλαμβάνει  τρία ακίνητα, στις περιοχές Λαχαραγιάς, Επτακοσάρης και Αυγερινός με τον ΟΦΗ να ενδιαφέρεται για τις δυο πρώτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει