«Έχουν μια μέρα διορία μάνα και γιος»

Οργισμένη η Ζωή! «Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και στη χώρα μας, όλα εκείνα που η Πλεύση Ελευθερίας αντιπαλεύει με όλες τις δυνάμεις της, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων που καπηλεύονται τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας που δεν τους ανήκουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα την οφειλόμενη αξιοπρέπεια να τις παραδώσουν πίσω στο κίνημά μας»  ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε δηλώσεις που έκανε στο περιστύλιο της Βουλής σχετικά με τους πρώην βουλευτές της κοινοβουλευτικής της ομάδας, Μιχάλη Χουρδάκη και Αρετή Παπαϊωάννου.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, που συνεχίζει να ανεβάζει τους τόνους, ανέφερε πως «μιλάμε για μια μητέρα (ενν. την κυρία Παπαϊωάννου) και έναν γιο (ενν. τον κ. Χουρδάκη). Η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση που της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη, γνωρίζει ότι έχει υπογράψει την παράδοσή της ανά πάσα στιγμή, ακριβώς γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρη, ούτε η επάρκεια, ούτε η παραμονή στα καθήκοντά της. Ο γιος της, επίσης, γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση της έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε ότι «ο δικός μου λόγος είναι συμβόλαιο, το ξέρουν όλοι και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ανθρώπους που δεν μετράει, ούτε ο λόγος τους, ούτε η υπογραφή τους» και πρόσθεσε «απορώ πώς κυκλοφορούν στην κοινωνία, πώς κοιτάνε τους πολίτες στα μάτια. Ζητούμε, απαιτούμε και έχουν μια ημέρα ακόμα διορία να παραδώσουν τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας. Έχουν μια ημέρα ακόμη διορία να περισώσουν όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει