ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ: Ήταν στη φυλακή με ισόβια για έγκλημα που διέπραξε άλλος

Τον έπιασαν στη Γερμανία για κλοπή και ομολόγησε

Ανατροπή δικαίωσης φέρεται πως συνέβη στην υπόθεση δολοφονίας της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Κω το 2014, καθώς, σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα, για το οποίο είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως ο σύντροφός της. Τα νέα στοιχεία που οδήγησαν στην ανατροπή για την υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης μητέρας στην Κω δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα «Δημοκρατική», όπου αναφέρεται πως ο δράστης, πακιστανικής καταγωγής, συνελήφθη τον Ιούλιο τυχαία στη Γερμανία και, όπως προέκυψε από το παλμικό του αποτύπωμα, ήταν ο δολοφόνος της 43χρονης, κάτι που ομολόγησε και ο ίδιος. Ο Πακιστανός συνελήφθη για κλοπή σε κατάστημα και έπειτα από έρευνα ταυτοποιήθηκε το αποτύπωμα, ενώ, ανακρινόμενος, φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη μητέρα στην Κω.

«Κλειδί» στην υπόθεση ήταν τα δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από πλακάκια στο μπάνιο, δίπλα στο άψυχο σώμα της 43χρονης. Έπειτα από τις απαραίτητες αναλύσεις, διαπιστώθηκε ότι ανήκουν με απόλυτη βεβαιότητα στον Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του στο διαμέρισμα πάνω από την 43χρονη. Προτού εντοπιστούν τα αποτυπώματά του, ο Πακιστανός είχε αφεθεί ήδη ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, με ομόφωνη απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Ο 54χρονος σύντροφός της (Γιάννης) είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2015 σε ισόβια κάθειρξη, ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, ωστόσο η νέα τροπή ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να άρει από πάνω του το βάρος της καταδίκης, για ένα έγκλημα για το οποίο, όπως και ο ίδιος επέμενε να λέει, ήταν αθώος. Κως: «Δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ ήθελα να καθαρίσει το όνομά μου» Όπως είπε ο ίδιος ο σύντροφος της άτυχης 43χρονης στην εκπομπή Tlive στον Alpha, «δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ ήθελα να καθαρίσει το όνομά μου, η προσωπικότητά μου, των παιδιών μου. Δεν είναι εύκολο πράγμα να σε κατηγορούν και να σε λένε δολοφόνο». «Τώρα που έμαθα την είδηση, είναι η απόλυτη δικαίωση. Τόσα χρόνια δικαστήρια, δεν έβρισκαν τίποτα» είπε ο κ. Γιάννης ανακουφισμένος με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει