Στις Σέρρες το ματς με Πανσερραϊκό

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Κανονικά στο δημοτικό γήπεδο Σερρών  θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας 6 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στην έδρα του με την  άδεια για την επαναλειτουργία του γηπέδου να είναι διάρκειας ενός μήνα και στη συνέχεια η επιτροπή θα αξιολογήσει τα δεδομένα εκείνης της περιόδου.

Ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα γίνει με ανοιχτά μόνο τα δύο πέταλα για τους φιλάθλους, ενώ θα επιτραπεί σε ορισμένο αριθμό ατόμων (35 άτομα) δημοσιογράφων και τεχνικών, να βρεθούν στην ανατολική κερκίδα του δημοτικού γηπέδου για την κάλυψη της αναμέτρησης.

Την απόφαση για την επαναλειτουργία του γηπέδου πήρε η επιτροπή ελέγχου σταδίων λαμβάνοντας υπόψη νέα στοιχεία.  Δεν θα λειτουργεί η δυτική κερκίδα έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποξήλωσης του μεταλλικού στεγάστρου.

Η συνεδρίαση της επιτροπής έγινε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσου Καζία ο οποίος μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε ικανοποιημένος και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα  υπογραμμίζοντας ότι ο κάθε αγώνας θα είναι γιορτή για την πόλη.

«Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Ήδη ο Πανσερραϊκός έχει πληγεί οικονομικά και αγωνιστικά και εννοείται ότι προέχει η ασφάλεια και έχουμε κάνει τα πάντα για να υπάρχει ασφάλεια και δεν πρέπει να διυλίζουμε τον κώνωπα. Ο κόσμος να νιώθει σίγουρος για την ομάδα, να την στηρίξει ακόμη περισσότερο και στον αγώνα που έρχεται με τον ΟΦΗ να γίνει μία νέα αρχή» δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της μακεδονικής ΠΑΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει