Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στα 2 νοσοκομεία

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου επισκέφθηκε χθες τα νοσοκομεία του Ηρακλείου, μίλησε με διοικητή και εργαζόμενους, είδε από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν και ζήτησε άμεσες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες από το υπουργείο Υγείας.

Στο Βενιζέλειο η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του προσωρινού διοικητή κ. Καρακώστα, παρουσία ιατρών-διευθυντών από τις κλινικές του νοσοκομείου και εκπροσώπων των εργαζομένων και στελεχών από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Στο ΠΑ.Γ.Ν.Η., η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με τον  διοικητή του Νοσοκομείου καθηγητή Γιώργο Χαλκιαδάκη και τον υποδιοικητή Στέλιο Κτενιαδάκη καθώς και με μέλη του Σωματείου Εργαζομένων.

Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί εθνική προτεραιότητα. Οι συνθήκες που επικρατούν τους τελευταίους μήνες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με τις παραιτήσεις ιατρών, την υποστελέχωση των κλινικών, τις τεράστιες λίστες αναμονής αφήνουν έκθετη την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ
Επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ

Ανάλογες συνθήκες επικρατούν, σε ορισμένες για την ώρα, κλινικές του ΠΑ.Γ.Ν.Η., με αρκετές κλινικές να λειτουργούν, επίσης, σε οριακές συνθήκες. Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στηρίζει καθοριστικά το δημόσιο σύστημα υγείας του Ηρακλείου. Οι πρωτοβουλίες του υπουργείου πρέπει να είναι άμεσες και αποτελεσματικές. Η προκήρυξη μόνιμων θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι μονόδρομος. Οι πρόχειρες λύσεις και τα επικοινωνιακού τύπου πυροτεχνήματα εκθέτουν το υπουργείο.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι βουλευτές Ελένη Βατσινά και Φραγκίσκος Παρασύρης, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρια Κορνιλάκη, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Σταύρος Τζεδάκης και Κώστας Φασουλάκης και  Σάντυ Χαλκιαδάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει