Και ο… κόκκινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ

…Προειδοποίησε επίσης ότι, αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί συγκροτημένα από τα δύο μεγάλα κόμματα της Κεντροαριστεράς, υπάρχουν δύο εκδοχές: «Ή να ληφθούν πρωτοβουλίες και να ανταποκριθεί μια μεγάλη βάση του ελληνικού λαού, και της Κεντροδεξιάς ακόμα, γιατί οι πολιτικές της κυβέρνησης  Μητσοτάκη δεν είναι αποδεκτές όπως φάνηκε και στις εκλογές, κυρίως τις αυτοδιοικητικές. Ή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της Ιταλίας και της Γαλλίας, δηλαδή οι δύο πόλοι θα είναι η δεξιά και η ακροδεξιά».

Οσον αφορά τη συζήτηση περί τρολ που άνοιξε στον δημόσιο διάλογο τις τελευταίες μέρες, με αφορμή αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε: «Τα περί τρολ στο διαδίκτυο είναι αστειότητες. Και νομίζω ότι, αν ο Πάνος Σκουρλέτης ή οποιοσδήποτε άλλος ήθελε να κάνει τέτοιου είδους κριτική, πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του». Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σχολίασε ότι «αν έχει η “Ομπρέλα” τρολ, να μας το πει ο κ. Σκουρλέτης».

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ότι «αφού κατά τη γνώμη μου έκανε το λάθος που παραιτήθηκε, καλώς τηρεί πολύ προσεκτική στάση».

«Εύχομαι να μην προχωρήσουν οι διαγραφές και να πέσουν οι τόνοι, παρότι που διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια στην ουσία αυτών που λέγονται και στον τρόπο που λέγονται. Δεν είναι δυνατόν να αμφισβητείται ο Στέφανος Κασσελάκης. Γίνεται να μην αποδεχθείς το αποτέλεσμα; Οι διαφωνούντες οφείλουν να κάνουν δημόσια την αυτοκριτική τους» είπε διευκρινίζοντας ότι «δεν έχει δοκιμαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ερώτηση «θα πάτε στις εκλογές με σήμα τον ήλιο;» απάντησε χαριτολογώντας: «Προσωπικά καθόλου δεν θα είχα αντίρρηση να πάμε με τον ήλιο, μπορεί να είναι κόκκινος, να έχει 9 ακτίνες (…) και να είναι κόκκινος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει