ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡΟ: Απέκλεισαν τον κόμβο για να κρατήσουν τα ΕΛΤΑ

Σε συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου του Καρτερού προχώρησαν χθες κάτοικοι της Επισκοπής, που διαμαρτύρονται για το «λουκέτο» στο κατάστημα των ΕΛ-ΤΑ, που λειτουργεί στον οικισμό για περισσότερο από μισό αιώνα! Ο αποκλεισμός διήρκεσε από τις 9 έως τις 11 το πρωί, ενώ και το Λύκειο της Επισκοπής ήταν υπό κατάληψη, για τον ίδιο λόγο.

Η Επισκοπή ξύπνησε χθες το πρωί με τις καμπάνες που χτυπούσαν και καλούσαν τον κόσμο στη διαμαρτυρία. Στην περιοχή εξακολουθεί να επικρατεί αναβρασμός για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» την επομένη του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών!

Οι κάτοικοι της Επισκοπής και της γύρω περιοχής δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει