ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΟΜΗΡΟΥ: «… σαδιστικά ζώα τής έκοψαν το κεφάλι»

Νέα στοιχεία για τον φρικτό θάνατο της Shani Louk, της Ισραηλινογερμανίδας που θεωρείτο ότι είχε απαχθεί ζωντανή στην επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Reim έρχονται στη δημοσιότητα, με τον Ισραηλινό πρόεδρο, Γιτζάκ Χέρτζογκ να αναφέρει στην Bild πως η 22χρονη αποκεφαλίστηκε.

«Λυπάμαι πραγματικά που αναφέρω ότι λάβαμε την είδηση ότι η Shani Nicole Louk επιβεβαιώθηκε πως δολοφονήθηκε. Βρέθηκε το κρανίο της», ανέφερε αρχικά Χέρτζογκ.

«Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι όταν επιτέθηκαν, βασάνισαν και σκότωσαν Ισραηλινούς. Είναι μια μεγάλη τραγωδία και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της», σημείωσε.

Την είδηση επιβεβαίωσε και το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, αναφέροντας:

«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε ότι το σώμα της 23χρονης Γερμανοϊσραηλινής Shani Luk βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε.

Η Shani που απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ και βασανίστηκε και παρέλασε στη Γάζα από τρομοκράτες της Χαμάς, βίωσε μια φρίκη.

Οι σκέψεις και η προσευχή μας είναι με τους φίλους και την οικογένεια της Shani κατά τη διάρκεια αυτού του αδιανόητου εφιάλτη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει