27ο Πανελλήνιο Μεταπτυχιακό Εντατικό Σεμινάριο – Συνέδριο

Οι  εργασίες του 27ου Πανελλήνιου   Μεταπτυχιακού Εντατικού  Σεμιναρίου -Συνεδρίου με θέμα «Ζητήματα Μεθοδολογίας της Έρευνας στις Κοινωνικές Επιστήμες» θα διεξαχθούν στις 3-5 Νοεμβρίου 2023 στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Το συνέδριο οργανώνει    το Εργαστήριο Κοινωνικής Ανάλυσης και Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας, του  Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Απευθύνεται σε  υποψήφιους διδάκτορες και νέους ερευνητές  και αποτελεί συνέχεια του κύκλου των Διεθνών Μεταπτυχιακών Θερινών Σχολείων των Ανωγείων (Anogia Summer Schools) και της ακαδημαϊκής παράδοσης που έχει εδραιωθεί ήδη από το 1994 με σκοπό την προώθηση του διεπιστημονικού διαλόγου στις κοινωνικές επιστήμες.

Το συνέδριο θα εξελιχθεί γύρω από τέσσερις  θεματικές ομάδες εργασίας:1. Κοινωνική Θεωρία 2. Μεθοδολογικές προσεγγίσεις στην έρευνα για την εργασία 3. Συλλογική δράση και κοινωνικά κινήματα και 4. Αθλητισμός και όψεις του πολιτικού: σχέσεις εξουσίας και κυριαρχίας, αντιπαλότητες ταυτοτήτων, συλλογική διαμαρτυρία.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και την αφίσα του συνεδρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://sociology.soc.uoc.gr/ekaeke/?p=1320

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει