Τα ραντάρ των αγορών

Οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν προκειμένου η Ελλάδα να «γίνει Ευρώπη» και να μπει «για τα καλά στο “ραντάρ” των αγορών», γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά την καθιερωμένη ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου κάνοντας αναφορά σε μια «ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα, όπως γράφει για τη συμφωνία της UniCredit-Alpha Bank.

«Πρόκειται για την πρώτη είσοδο ευρωπαίου στρατηγικού επενδυτή στο ελληνικό πιστωτικό σύστημα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια και αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι τόσο ο ελληνικός τραπεζικός τομέας όσο και η οικονομία μας έχουν εισέλθει σε πορεία θετικής προοπτικής και ανόδου», γράφει ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει την ανασκόπησή του με μια πρόταση: «Να επισκεφτείτε το νέο Μουσείο που απέκτησε η Αθήνα και είναι αφιερωμένο στην Μαρία Κάλλας. Είναι ένας ξεχωριστός χώρος πολιτισμού που παρέδωσε η Τεχνόπολη του δήμου στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας, και αξίζει να το δείτε», καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει