Μικρά και Μυστικά

Συμπεθεριά

Τα καλύτερα συμπεθεριά γίνονται μεταξύ πολιτικών αντιπάλων. Έτσι, πέφτουν οι σφυγμοί, τα πάθη αμβλύνονται και βρίσκονται όλοι μαζί να τρώνε- και να μην τρώγονται- αγαπημένοι!

 

Τα μικρά

Έλεγε ο φιλόσοφος Σοπενχάουερ ότι από τα μικροπράγματα καταλαβαίνουμε τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου διότι στα μεγάλα είναι προσεκτικός και κρύβεται. Του ταιριάζει απόλυτα του ψευτοπαράγοντα.

 

Μάζωξη

Όσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι υπάρχει ζήτημα μονοκρατορίας Μητσοτάκη τόσο θα συνεχίζονται οι προσπάθειες δημιουργίας νέου κομματικού σχηματισμού. Προχθές έγινε και στο Ηράκλειο μια τέτοια μάζωξη.

 

Περαστικά

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του έχει αυτό το διάστημα ένας από τους πιο αγαπητούς δικηγόρους της πόλης, ο Μιχ. Σφακιανάκης. Η στήλη εύχεται ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στην οικογένειά του.

 

Η συνομιλία

Θα ήθελα να ήμουν από μια άκρη να ακούσω τι λένε ο Κυριάκος με τη Ντόρα που τα είπαν στα Χανιά μετά από καιρό. Είχε χάσει και ο Κωστάκης στην Αθήνα…

 

Το όπλο

Οι άνθρωποι του Αλέξη και του Κασσελάκη λένε ότι υπάρχει και ένα «κρυφό όπλο». Γι’ αυτό είχε προβλέψει ο Αλέξης Τσίπρας όταν πέρασε το νέο καταστατικό στο Συνέδριο του Μαΐου του 2022 και που αποτελεί, το τελευταίο ατού του κ. Κασσελάκη στην περίπτωση που δεν περάσει η γνωμοδότηση της διαγραφής των “4” και αντιστοίχως – με κατά και λευκά – απορριφθεί και από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Αυτό είναι να προκαλέσει, σε αυτή την περίπτωση, εσωκομματικό δημοψήφισμα – προβλέπεται από το καταστατικό – και να «περάσει τη βάση πάνω από τα κεφάλια» της ηγεσίας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει