Η «καρδιά» του Ερασιτέχνη ΟΦΗ χτύπησε στον Αγιασμό

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΒΑΚ

Το κλειστό γυμναστήριο στο ΒΑΚ γέμισε ασφυκτικά χθες από τους αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στον ετήσιο Αγιασμό όλων των τμημάτων του συλλόγου. Τον Αγιασμό τέλεσε και φέτος ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ευγένιος, ο οποίος προέτρεψε τα παιδιά «να γίνονται πρωταθλητές, με νόμιμους τρόπους».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, ευχαρίστησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τη στήριξη στο σωματείο καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Γιώργο Πιτσούλη. Παράλληλα, ευχήθηκε η νέα δημοτική αρχή Ηρακλείου να είναι αρωγός στο όραμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στο Βαρδινογιάννειο. Ο κ. Αυγενάκης, ευχαρίστησε τους υγιείς παράγοντες του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΟΦΗ, για τη συνεργασία που είχαν επί ημερών του, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Καζανάκης, ευχαρίστησε τους γονείς που έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους στον σύλλογο και ανακοίνωσε τη συνεργασία της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών του ΟΦΗ, με την ΠΑΕ ΟΦΗ, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας γυναικών.

Η «καρδιά» του Ερασιτέχνη ΟΦΗ χτύπησε στον Αγιασμό

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης και αρκετοί παλιοί παράγοντες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Το ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησε τους αθλητές και τους γονείς για την παρουσία τους στον Αγιασμό, αλλά και τους χορηγούς για την προσφορά τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει