Του έδωσε συμβουλές ο Μπουτάρης

Με νέους επιχειρηματίες και ανθρώπους από τον χώρο του Πολιτισμού συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης. Η συνάντηση έγινε σε καφέ στο κέντρο της πόλης και ο κ. Κασσελάκης μίλησε με καθέναν ξεχωριστά από τους προσκεκλημένους και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Εκείνη την ώρα, σε γειτονικό μαγαζί δειπνούσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την παρέα του και μόλις το πληροφορήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήγε να τον χαιρετίσει. Στη σύντομη συζήτηση που είχαν αναφέρθηκαν στο θέμα των αποδήμων Ελλήνων και ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τη δίψα που έχουν νέοι απόδημοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ο κ. Μπουτάρης του είπε ότι “ζούμε σε περίοδο παρακμής” και του ζήτησε να “σπάσει αβγά”.

“Δεν κάνω και τίποτε άλλο”, του απάντησε ο κ. Κασσελάκης.

Κι όταν του ευχήθηκαν “καλή δύναμη και γερό στομάχι”, αντέδρασε λέγοντας “γερό στομάχι έχω”. Σε διπλανό τραπέζι δειπνούσαν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο κ. Κασσελάκης τους χαιρέτισε και αυτούς.  Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έστησε “πηγαδάκι” με νέους στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει