Μικρά και Μυστικά

Εκθέτουν

Απίθανο! Πρώτη φορά στις θετικές αξιολογήσεις των αρχηγών σε δημοσκόπηση ο Κουτσούμπας- χθες στην Μέτρον Ανάλυσις! Δεν είναι τυχαίο γιατί είναι σοβαρός ο σύντροφος Κουτσούμπας καλό είναι να παίρνουν και κάποιοι δήθεν σύντροφοι τοπικοί το παράδειγμά του αντί να εκθέτουν το κόμμα. Κάνε τους κανένα μάθημα Μανόλη Συντυχάκη!

 

Δημοτικότητες

Συγκεκριμένα ως προς τη δημοτικότητα των πολιτικών, πιο δημοφιλής αναδεικνύεται ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Με 47% θετικές γνώμες και 45% αρνητικές, είναι και ο μόνος που έχει θετικό ισοζύγιο. Ακολουθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με 44% και 54% αρνητικές, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 40% θετικές και 53% αρνητικές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 35% θετικές και 58% αρνητικές. Αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μόλις 25% θετικές και 65% αρνητικές.

 

Με λίστα!

Παρουσία με… λίστα στα μέσα είπε ο Κασσελάκης! «Να χαμηλώσουν οι τόνοι. Να επιδείξουμε συντροφικότητα, να επικεντρωθούμε στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας», δήλωσε χθες ο πρόεδρος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ.

«Είναι διαχρονικό το πρόβλημα της εικόνας μας στα ΜΜΕ. Δεν θέλω να λογοκρίνω κανένα, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε ένα σύστημα που μετατρέπει τον πλουραλισμό σε κακοφωνία. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Να δημιουργήσουμε έναν μηχανισμό έκφρασης της όποιας διαφωνίας μέσα στα όργανα, και ενιαία έκφραση έξω, στα ΜΜΕ», είπε σχετικά.

«Οι όποιες διαφωνίες να τίθενται σε πολιτικό επίπεδο στα όργανα. Θα πάρω πρωτοβουλίες για την προώθηση της ενότητας και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης. Προτείνω να βγει σήμερα απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου για τη συντονισμένη παρουσία μας στα ΜΜΕ. Για να έχουμε προς τα έξω μια ενιαία φωνή. Το Γραφείο Τύπου θα καθορίσει τα διαδικαστικά», συμπλήρωσε.

 

Χορηγίες

Λέγεται ότι είπαν στον νέο αρχηγό… ότι το κόμμα χρειάζεται 2-3 εκατομμύρια τον χρόνο, επιπλέον της κρατικής επιχορήγησης, για να μπορεί να αναπνέει. Είναι και μερικά κρυφά έξοδα, γραφεία, σκοτεινό δίκτυο, υπαλλήλους, media. Ο αρχηγός ή δεν κατάλαβε ή κατάλαβε πολύ καλά: «Ε, τότε να οργανώσουμε χορηγικές εκδηλώσεις στην ομογένεια και αλλού», είπε.

 

Ο χαμός

Ένας χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ πάλι. Ο Τσακαλώτος να ζητά την απόσυρση των διαγραφών, ο Τεμπονέρας να…στηρίζει Κασσελάκη, η Ομπρέλα να προωθεί τον Κόκαλη για την επόμενη περίοδο. Παιδιά ένας ένας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει