Βιωματικό εργαστήριο δημιουργικότητας με τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

O κύκλος συναντήσεων με συγγραφείς που οργανώνει εθελοντική ομάδα της Δανειστικής βιβλιοθήκης «Μαρίνος Ιδομενέως» του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου, συνεχίζεται, έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα τα βιβλία, την αφήγηση ιστοριών και την δύναμη της ανάγνωσης.

“Στόχος μας φέτος είναι να δώσουμε χώρο στην έμπνευση, στην πρωτοτυπία και στην δημιουργικότητα γνωρίζοντας από κοντά ανθρώπους που με τόλμη, εξωστρέφεια και πίστη θρέφουν τα όνειρα τους και αναδεικνύουν τις ικανότητές τους” τονίζουν οι οργανωτές.

Η επόμενη εκδήλωση θα είναι μία ξεχωριστή συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη, που θα πραγτοποιηθεί   την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα  στο χώρο του Πολιτιστικού  Συλλόγου, στη συμβολή των οδών    Ταντάλου και Γαζίου.

Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήριο για την δημιουργικότητα στην ψηφιακή εποχή, με τίτλο «Έχω μια ιδέα!… αλλά αυτό δεν αρκεί».

Είσοδος ελεύθερη

“Στη συνάντηση αυτή -αναφέρεται θα έχουμε την ευκαιρία:

– Να μοιραστούμε μικρές ιστορίες αληθινής δημιουργικότητας

– Να αναρωτηθούμε γιατί οι ιδέες και τα όνειρά μας δεν γίνονται εύκολα πράξη

– Να αντιληφθούμε τη σημασία της ανοικτής συνεργατικότητας

– Να κατανοήσουμε τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή εποχή μας”.

  • Ο Γιάννης Φαρσάρης (www.opensesame.gr/giannis.farsaris) είναι συγγραφέας του βιβλίου «ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ -Τριάντα τρόποι για να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου» (Εκδόσεις Έσοπτρον), ένα πρωτότυπο βιβλίο για την ανοιχτότητα του διαδικτύου και πώς αυτό μπορεί να είναι πηγή δημιουργικότητας.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει