Ο Νικήτας και η θητεία στο… ΠΑΣΟΚ

Νάτους κι αυτούς! Υπέρ της διεύρυνσης στη ΝΔ αλλά κατά του «ξεχειλώματος» δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, με τον «γαλάζιο» βουλευτή να αφήνει αιχμές κατά του κυβερνώντος κόμματος.

«Η πολιτική μήτρα πάνω στην οποία στήθηκε και η ΕΡΕ και η ΝΔ ήταν η πατριωτική λαϊκή δεξιά. Πάνω σε αυτά τα θεμέλια περνώντας τα χρόνια, βεβαίως ήταν αναγκαίο να γίνουν προσθήκες κι έτσι η δεύτερη συνιστώσα στη ΝΔ είναι η Φιλελεύθερη ΝΔ. Όταν όμως η δεύτερη συνιστώσα αγνοεί την πρώτη και εννοώ σε επίπεδο λαϊκής βάσης, ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της παράταξης αντιδρά.

Όταν οι δημοσιογράφο τον ρώτησαν αν θεωρεί πως όντως έχει συντελεστεί “ξεχείλωμα”, ο Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε: «Δεν το θεωρείτε και εσείς; Δεν μιλάω για τη σύνθεση της κυβέρνησης μόνο, μιλάω για τις κυβερνητικές θέσεις από εκεί και κάτω. Δηλαδή το σλόγκαν υπό μορφή χιούμορ και πλάκας που κυκλοφορεί μεταξύ των μικρομεσαίων στελεχών της ΝΔ ξέρετε τι είναι; Ότι όταν υποβάλλει κάποιος το βιογραφικό του για να κριθεί λένε “βάλε ότι είχες θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ μπας και έχεις τύχη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει