Μικρά και Μυστικά

Παρέες

Δεν θέλω να είμαι… μάντης, αλλά σε παρέα που έγινε προχθές το βράδυ στα νότια προάστια είδα… αστέρια.

Δύο εν δυνάμει αντιδήμαρχοι, ένας αντιπεριφερειάρχης… τους βλέπω για ψηλά. Καλά παιδιά, συνεννοούνται μεταξύ τους, ελπίδα για το μέλλον.

 

Ενόχληση

Αλήθεια τώρα, ενοχλούνται ορισμένοι που γράφουμε για τις χωματερές στο Ηράκλειο; Δεν τους ενοχλούν οι χωματερές, αλλά όσα αναφέρονται σε αυτές. Έτσι εξηγούνται πολλά.

 

Κηδεία

Παρών στην αυριανή κηδεία του Γ. Γραμματικάκη θα είναι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης. Ο οποίος συνδεόταν με στενή σχέση φιλίας καθώς είχαν συμπέσει και στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Τα γκάλοπ

Ίσως και σήμερα να έχουμε κι άλλα γκάλοπ, εκτός από της GPO, που έχουν γίνει μετά τις ιστορίες με τον Κασσελάκη. Τι δείχνουν; Όχι καλά πράγματα φυσικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γι’ άλλους!

 

Διευθυντές

Νέοι επικεφαλής ορίστηκαν η Βούλα Κεχαγιά στην εφημερίδα «Αυγή» και ο Αδάμ Γιαννίκος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5 FM». Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της «Αυγής» επισημαίνεται το εξής: «Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας “Η ΑΥΓΗ Α.Ε.”, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, ανακοινώνει ότι νέα διευθύντρια της εφημερίδας “Η ΑΥΓΗ” (ημερήσιου και κυριακάτικου φύλλου) αναλαμβάνει από σήμερα η έγκριτη δημοσιογράφος κ. Βούλα Κεχαγιά.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας “LEFT MEDIA Α.Ε.”, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, ανακοινώνει ότι νέος διευθυντής του ραδιοσταθμού “105,5 Στο Κόκκινο” αναλαμβάνει από σήμερα ο δημοσιογράφος κ. Αδάμ Γιαννίκος. Συντονιστής των δύο μέσων είναι ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Σμυρλάκης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει