Η αυθεντική Κρήτη των τεσσάρων εποχών με την ματιά του Θ. Παπαδουλάκη

Η Κρήτη είναι ένας τόπος που προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όλο τον χρόνο. Από τον τρύγο και τα καζανέματα του Φθινοπώρου, στο ορειβατικό σκι και την εορταστική διάθεση του Αποκριάτικου καρναβαλιού τον Χειμώνα και από εκεί στην κατανυκτική ατμόσφαιρα του Πάσχα, την Άνοιξη και τις δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της το καλοκαίρι. Η Κρήτη αποτελεί έναν προορισμό που η αυθεντική φιλοξενία των ντόπιων σε καλεί να τη ζήσεις 365 ημέρες τον χρόνο.

«Οι άνθρωποι της Κρήτης γνωρίζουν καλά την ταυτότητα του νησιού μας. Την αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν όλα αυτά που την κάνουν ιδιαίτερη.

Κάθε τι που την κάνει αγαπητή, αισιόδοξη, εξωστρεφή και τελικά ισχυρή. Σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και η νέα δουλειά του καταξιωμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και των συνεργατών του, οι οποίοι μέσα από το νέο video της Περιφέρειας Κρήτης «Crete, Sense The Authentic – Season’s Best», παρουσιάζουν στον κόσμο τις ομορφιές του τόπου μας, στη διάρκεια και των τεσσάρων εποχών της Κρήτης», τονίζει ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, επισημαίνοντας πως το βίντεο αποτελεί μια πρόσκληση για γνωριμία με το νησί και τους ανθρώπους του.

Η Κρήτη σε καλεί να τη ζήσεις 365 ημέρες το χρόνο«Ένα βίντεο που καλεί ντόπιους και ξένους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το νησί μας. Να γνωρίσουν, πρόσωπο με πρόσωπο, ανθρώπους που διατηρούν πηγαία την έκφραση του κρητικού φιλότιμου, αδιαπραγμάτευτη έννοια της περηφάνιας, της λεβεντιάς, της Κρητικής φιλοξενίας. Κάθε εποχή, κάθε ημέρα και κάθε ώρα, η Κρήτη προσφέρει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες της. Στιγμές που χαράσσονται βαθιά στη μνήμη των ανθρώπων που γνωρίζουν από κοντά τα «μυστικά» του νησιού μας», υπογραμμίζει ο περιφερειάρχης Κρήτης.

Οι συντελεστές του βίντεο είναι:

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης. Παραγωγή: Indigo View. Μουσική: Πρωτότυπο Remix από Μουσική του Πάρη Περυσινάκη (Μουσική της Κρήτης, ΑΜΑ 157, Sistron 2005).

Βίντεο Facebook

https://www.facebook.com/CreteRegion/videos/1718391681908063 

Βίντεο

https://youtu.be/9F0rYHL9cxU.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει