Μικρά και Μυστικά

Ιστορία

Κάποιοι θυμήθηκαν ότι στις εκλογές του 1977 η Ένωση Κέντρου Νέες Δυνάμεις πήγε ως αξιωματική αντιπολίτευση (είχε πάρει το 1974 20,42%) και πήρε μόλις 11,95%. Έφυγε ο Μαύρος πήγε ο Ζίγδης που άρχισε τις μαζικές διαγραφές και το 1981 πάτωσε με 0,4%.

 

Τα μαχαίρια

Πήγαν με ακονισμένα μαχαίρια στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, αλλά ευτυχώς δεν είχε… αίματα. Βγήκαν λίγο τα μαχαίρια (ευτυχώς δεν βγήκαν τα επίμαχα sms…) αλλά οι ψυχραιμότεροι το κράτησαν!

 

Προτάσεις

Εντάξει, να πάει ο Τσιόδρας να γίνει ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, αλλά ο Θεοδωράκης με τον Κασσελάκη γιατί; Τι να βρει εκεί; Και πότε;

 

Φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 64χρονη Μαρίνα Ελευθερουδάκη, η οποία συνελήφθη προχθές στο Παλαιό Ψυχικό για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή εργασιακών εισφορών.

Η Μαρίνα Ελευθερουδάκη πέρασε χθες το κατώφλι του εισαγγελέα όπου αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο κατάστημα του Ελαιώνα Θηβών προκειμένου να εκτίσει την ποινή της.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Ελευθερουδάκη συνελήφθη προχθές το πρωί. Σε βάρος της 64χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα.

 

Η λύση

Έχει δίκιο ο Παρασύρης που επιμένει, όπως θα διαβάσετε σε άλλες στήλες, προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει και να σχεδιάσει αποτελεσματικότερα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών, ενόψει του χειμώνα.

«Οι λύσεις πρέπει να είναι απλές, διαφανείς και κατανοητές. Τα “πολύχρωμα” τιμολόγια ή οι κυμαινόμενες χρεώσεις με προαναγγελία τιμής, αποτελούν ουσιαστικά την επιστροφή στη Ρήτρα Αναπροσαρμογής» είπε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει