«Μια χαρά το κάνει»!

«Άριστα πράττει» ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τον γνωστό πολιτικό αναλυτή και επικοινωνιολόγο, Γιάννη Λούλη, μετά την παραπομπή από τον νέο πρόεδρο του κόμματος των Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα στα όργανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαγραφή τους.  Ειδικότερα, ο κ. Λούλης μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  «Ο Κασσελάκης κάνει άριστα που κάνει την προσπάθεια, ως στρατηγικό στόχο», σημείωσε ο Γιάννης Λούλης.

«Στην υλοποίηση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, γιατί δεν είναι ξεκάθαρη η θέση του», σημείωσε ο επικοινωνιολόγος, υποστηρίζοντας ότι, όπως και ο προκάτοχός του Αλέξης Τσίπρας, έτσι και ο Στέφανος Κασσελάκης “δεν έχει και αυτός τολμήσει να πει ότι “κοιτάξτε, αυτό που κάνω είναι γιατί το κόμμα πρέπει να πάει κεντροαριστερά”».

«Και ξέρω ότι μέσα στο κόμμα τοξικά στοιχεία τα οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ικανοποιημένα από μακριά να παρακολουθούν αυτά τα οποία συνέβαιναν και που χάρη στον Τσίπρα -μην γελιόμαστε είχε ένα χάρισμα ο Τσίπρας – κέρδισε δύο εκλογές, μην το ξεχνάμε αυτό και έφτασε εκεί που έφτασε αλλά εν συνεχεία το κόμμα μπήκε σε ένα τέλμα. Και αυτό το τέλμα εάν δεν το ταρακουνούσε κάποιος, θα χειροτέρευε. Δηλαδή αυτό το κόμμα θα πέρναγε πλέον και κάτω από το ΠΑΣΟΚ», προσέθεσε ο κ. Λούλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει