Ο Ραγκούσης και τα τρολ

Πολλά γλέντια στον ΣΥΡΙΖΑ πια. Η καταγγελία του Γιάννη Ραγκούση για το τρολ που φέρεται να συνδέεται με τον Παύλο Πολάκη εκτιμάται ότι έχει βάθος και δεν αποκλείεται να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ η γυναίκα που έγραψε για κάλεσμα του κ. Ραγκούση μέσω μαζικής αποστολής μηνυμάτων για συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του κ. Τζουμάκα και μάλιστα με συγκέντρωση χρημάτων.

Το πρόσωπο στον λογαριασμό Ec Stevi είναι αληθινό και έχει σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιωθεί από άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Η ρευστότητα των πραγμάτων ενόψει και των συσχετισμών που διαρκώς μεταβάλλονται στα όργανα του κόμματος αποτυπώνεται και στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, που τάχθηκε στο πλευρό του κ. Ραγκούση.

«Με τον έντιμο κι ακέραιο Giannis Ragkousis, ακόμα κι όταν αποκλίνουν οι πολιτικές μας απόψεις. Η απουσία του στη Βουλή γίνεται επώδυνα αντιληπτή, ιδιαίτερα σε κομβικές κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις με την κυβέρνηση. Έντιτ. Δεν τον περιγράφουν μόνο ως ανέντιμο, αλλά και ως ηλίθιο. Έστελνε μήνυμα με το όνομά του και ζητούσε λεφτά. Κάπου εκεί η κοινή λογική αυτοπυρπολήθηκε».

 

 Τον στηρίζει και ο πρόεδρος

…Πάντως τηλεφωνική επικοινωνία είχε από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον Γιάννη Ραγκούση, για την υπόθεση με το τρολ του διαδικτύου που διέδιδε fake news ότι ο κ. Ραγκούσης δήθεν διοργανώνει «συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα» και μάλιστα ζητάει λεφτά επ’αυτού από τα μέλη του κόμματος, μέσω sms. Η  συνομιλία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξή του στον Γιάννη Ραγκούση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει