Κρίσιμο Δ.Σ. αύριο για τα τηλεοπτικά

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 4 4Χ4 Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Οι φωνές διεκδίκησης του περσινού πριμ κατάταξης και αυτές για την έλλειψη εσόδων από το φετινό πρωτάθλημα, εντείνονται στη Σούπερ Λιγκ 2. Το ΔΣ είχε αποφασίσει, άλλωστε, να ξεκινήσει ανεξαρτήτως τηλεοπτικού συμβολαίου τη σεζόν και συνεχίζει να πορεύεται έτσι, οπότε το αυριανό συμβούλιο χαρακτηρίζεται κρίσιμο.

Στην ατζέντα υπάρχει μεταξύ άλλων το θέμα «Τηλεοπτικά – ΕΡΤ», οπότε πιθανόν να δημοσιοποιηθεί οποιαδήποτε νομική κίνηση που έγινε ή πρόκειται να γίνει. Υπενθυμίζεται ότι η Δημόσια Τηλεόραση έχει ρίξει «μαύρο» και ραδιοφωνικά μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Μεταξύ των υπόλοιπων θεμάτων είναι η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, ο κανονισμός επιτήρησης και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου.

4 στα 4 ο Λεβαδειακός

Το τέταρτο του τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια στον Βόρειο Όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2, εξασφάλισε ο Λεβαδειακός, περνώντας  με νίκη 2-0 από την έδρα του Καμπανιακού.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έχει 12 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Κοζάνη και τέσσερις από την ΑΕΛ  που έχουν κι ένα ματς περισσότερο…

Στο μεταξύ, ο προσεχής αντίπαλος του Γιούχτα, Παναθηναϊκός Β’ θα φιλοξενήσει σήμερα την Καλλιθέα, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής για τον Νότιο Όμιλο.

Σέντρα στις 4μ.μ., με διαιτητή τον Ρεντίφη (Αν. Αττικής).

Αύριο (4μμ) εξάλλου στο Καυτανζόγλειο θα γίνει το ματς.

Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β’ που εκκρεμεί από την 4η αγωνιστική  του Βορείου Ομίλου. Διαιτητής ο Κεχαγιάς (Κοζάνης).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει