Τρέχουν στο Tik Tok

Έχει πιάσει φρενίτιδα τους αυτοδιοικητικούς με το Tik- Tok,  που όπως βλέπω ο ένας μετά τον άλλο προσπαθούν να αναδείξουν το έργο τους και να γίνουν πιο προσιτοί στην κοινωνία και ειδικά στα νέα παιδιά. Χρειάζεται βέβαια μεγάλη προσοχή διότι κάποιοι στην προσπάθειά τους να γίνουν προσιτοί τσαλακώνοντας τον εαυτό τους, φλερτάρουν με τη γελοιότητα και κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στον εαυτό τους.

Πάντως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, ο άνθρωπος που σε τοπικό επίπεδο άνοιξε τον δρόμο στο «Tik- Tok» δεν είναι άλλος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων Γ. Αναστασάκη, ο οποίος με την πάντα επιμελώς σεταρισμένη ενδυματολογική εμφάνισή του, είτε με σκαρπίνι και στενό ψαράδικο παντελόνι, είτε με τζινάκι και αθλητικό μερακλίδικο παπουτσάκι, μας μιλά επί παντός επιστητού…

Από το «γιατί στο Ηράκλειο το Πάσχα είναι πιο ωραίο», μέχρι το «πόσο βαρύ και δύσκολο πράγμα είναι να είσαι αντιδήμαρχος» (φαντάζομαι ότι τώρα, δύο μήνες πριν να εγκαταλείψει τη Λότζια, είναι ακόμα χειρότερο…). Και οφείλω να ομολογήσω ότι, παρά την αυστηρότατη κριτική που αντιμετωπίζει,  έχει υπερκαλύψει τον πολιτικό στόχο του, που είναι η κατακόρυφη αύξηση της δημοφιλίας του στις νεαρές ηλικίες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει