ΣΟΥΤΖΗΣ: Μπράβο στους παίκτες αλλά και προβληματισμός

Ψύχραιμα όπως το συνηθίζει αντιμετώπισε το …θρίλερ του Γαζίου ο Μανώλης Σουτζής, με τον προπονητή του Αλμυρού να αναρωτιέται γιατί για 2η φορά φέτος οι παίκτες του χάνουν προβάδισμα δύο τερμάτων, άσχετα αν το χθεσινό ματς είχε χάπι εντ για τους γηπεδούχους. «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή, θα εμφανιζόταν ακόμα πιο επικίνδυνη. Αρχίσαμε πολύ καλά το ματς, με 2 γρήγορα γκολ και είχαμε προϋποθέσεις και για τρίτο. Μετά το 30’ όμως για έναν άγνωστο λόγο, αρχίσαμε να οπισθοχωρούμε και δεν είχαμε καθόλου το μυαλό μας στην επίθεση.

Πιεστήκαμε από την Επισκοπή και δεχθήκαμε την ισοφάριση αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα στις καθυστερήσεις να βάλουμε ένα τρίτο γκολ και να πάρουμε το ματς. -Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή την αντίδραση. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να προβληματιστούμε πολύ γιατί για 2η φορά ένα σκορ 2-0 υπέρ μας γίνεται 2-2. Θα βρούμε την αιτία και θα το διορθώσουμε. Συγχαρητήρια στην Επισκοπή για την εμφάνιση και καλή συνέχεια».

Πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του, ο Μανώλης Σουτζής αναφέρθηκε στον 17χρονο μαθητή του ΓΕΛ Γαζίου Γιώργο Παρασύρη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο, ευχόμενος να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει