Ένα ρακοκάζανο-θεσμός!

Θεσμός πια το ρακοκάζανο που οργανώνεται κάθε χρόνο από τον γνωστό- εκ Κρήτης καταγόμενο- επιχειρηματία Δημήτρη Ψαραδάκη, με τη συνδρομή ενός εξαιρετικού φίλου του νησιού κι ενός εκ των κορυφαίων ξενοδόχων της χώρας, του Μάριου Δακτυλίδη. Κι αυτή τη φορά στο Βαθύπετρο (στον φιλόξενο χώρο του Μύρωνα Χιλετζάκη) υπήρξε το αδιαχώρητο! Κόσμος από την Αθήνα, τη Μύκονο, τη Ρόδο, την Κρήτη συνέρρευσε για την εκδήλωση που κάθε χρόνο αφήνει εποχή! Οι άνθρωποι γλέντησαν, έφαγαν, ήπιαν, γεύτηκαν τη ρακή και παρά τον ζεστό καιρό καλωσόρισαν την εποχή της τσικουδιάς!

Ένα ρακοκάζανο-θεσμός! Ένα ρακοκάζανο-θεσμός!Είχε και τις ευλογίες

…Φυσικά δεν έλειψαν από το ρακοκάζανο και οι επώνυμοι! Όπως ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ευγένιος, ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι από όλη την Κρήτη, επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη χαρά των οργανωτών και φυσικά συνεχάρησαν για την άψογη φιλοξενία τους Δ. Ψαραδάκη και Μ. Δακτυλίδη, oι οποίοι κάθε χρόνο εξελίσσουν προς το καλύτερο αυτό το event!

Βγήκαν και ειδήσεις

…Πάντως στα πηγαδάκια, στις παρέες που έγιναν, ήταν λογικό να βγουν και ειδήσεις. Από το πόσες θητείες θα κάνει… ακόμη ο περιφερειάρχης, μέχρι το ποια νέα φυντάνια βγαίνουν στο προσκήνιο, τι θα γίνει με τους τοπικούς υποψήφιους και ποιος δήμαρχος αλλάζει ήδη ρότα και πάει για μεγάλα πράγματα. Έτσι γίνεται πάντα, θα μου πείτε, εκεί βγαίνουν τα νέα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει