ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ: «Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών εμφανίστηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, τονίζοντας ότι το αριθμητικό μειονέκτημα που πήρε νωρίς ο ΟΦΗ, περισσότερο μπέρδεψε παρά ωφέλησε την ομάδα του:

«Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη και να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ. Πρέπει να παλέψεις για να κερδίσεις. Καλύτερα να παίζαμε 11 εναντίον 11 σε όλο το ματς γιατί τότε είχαμε περισσότερες ευκαιρίες παρά όταν έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Η Κηφισιά άξιζε την ισοπαλία», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και πρόσθεσε:

«Χάσαμε ακόμα δύο βαθμούς και είμαι πολύ απογοητευμένος για αυτό. Από την άλλη ωστόσο, μεγαλώνουμε μέσα από τέτοιες καταστάσεις. Να είμαστε καλύτεροι στις επόμενες προπονήσεις και μέσα από μάχες να πάρουμε αυτό που πρέπει».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Αναστασίου, ήταν φυσικά ικανοποιημένος από την ισοπαλία: «Όταν παίζεις μια ώρα με δέκα παίκτες απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα και χάνει πέναλτι ο αντίπαλος στο 88’, τότε μόνο ευχαριστημένος είσαι. Το καλό για εμάς ήταν ότι παραμείναμε συγκεντρωμένοι μετά την αποβολή και κρατήσαμε την ισορροπία και την πειθαρχία μας. Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ γιατί είναι μία ομάδα που το ελληνικό ποδόσφαιρο τη χρειάζεται και ειδικά όταν είναι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας».

Ο Χουάν Νέιρα από την πλευρά του, τόνισε: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Μετά την αποβολή η Κηφισιά κλείστηκε στην περιοχή της και ήταν κάπως δύσκολο για εμάς να βρούμε χώρους και να επιτεθούμε».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ», υπογράμμισε: «Να παρουσιαστούμε δυνατοί μαζί με τον κόσμο μας για να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει