ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΓΙΑΣ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην Καλλιθέα, έμεινε ο προπονητής του Γιούχτα, Νίκος Σουργιάς, τονίζοντας ότι το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τεχνικού: «Θέλαμε να μετρήσουμε δυνάμεις απέναντι σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που προσπάθησαν πάρα πολύ και είχαν αυτοπεποίθηση όταν είχαν τη μπάλα στα πόδια τους. Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε πράγματα από το ματς ωστόσο ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες», τόνισε ο κ. Σουργιάς και πρόσθεσε:

«Αν είχαμε καταφέρει να προηγηθούμε στη μεγάλη φάση που είχαμε ένα λεπτό πριν το γκολ της Καλλιθέας, πιθανότατα το παιχνίδι να είχε άλλη τροπή. Μπορεί να μην κερδίσαμε βαθμούς ενισχύθηκε όμως η πίστη μας στο ότι ο Γιουχτας θα είναι ανταγωνιστικός και θα διεκδικεί πράγματα σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.  Συνεχίζουμε την δουλειά γιατί οφείλουμε να βελτιωθούμε και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες των παιχνιδιών που σίγουρα μέσα στη χρονιά θα είναι αρκετές για εμάς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει