Σαββατοκύριακο με το 44ο Η Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης

32 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Με 32 πληρώματα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου το 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης που αποτελεί τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου.

Ο Αθλητικός Ομιλος Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της ΔΟΠΑΦΜΑΗ-Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου και του ΕΘνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου πραγματοποιούν το διήμερο αγώνα αυτόν που περιλαβάνει 8 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 71.4 αγωνιστικών χλμ. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν  2 επαναλαμβανομενα περάσματα από την ειδική διαδρομή “Αυγενική” ενώ τη Κυριακή το αγωνιστικό τμήμα περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές “Κεράσια” και “Αγία Βαρβάρα”.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 3 μ.μ. στο χώρο του Service Park, στις εγκαταστάσεις του ΕΘνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ-Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο). Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η γραμματεία του αγώνα.

Για τις ανάγκες του αγώνα, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-στην ειδική διαδρομή από έξοδο Αυγενικής προς Άγιο Θωμά έως διασταύρωση επ. οδού Αυγενικής – Αγίου Θωμά/Αγία Βαρβάρα και τερματισμό λίγο πριν την Αγία Βαρβάρα, ώρες 14:00 – 18:30, το Σάββατο 21/10/2023.

-στην ειδική διαδρομή επί της επ. οδού από έξοδο Κερασιων προς διασταύρωση Άνω Ασιτών -> είσοδο Πρινιά (τερματισμός), ώρες 09:00 – 16:30, την Κυριακή 22/10/2023.

-στην ειδική διαδρομή επί της Ε.Ο. Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης, από έξοδο Αγίων Δέκα (διασταύρωση Γκαγκαλών) -> Αγία Βαρβάρα και τερματισμό στην διασταύρωση Άνω Μουλίων, ώρες 09:30 – 17:00, την Κυριακή 22/10/2023.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας Ηρακλείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει