Κασσελάκης κατά κυβέρνησης: “Είστε λαδέμποροι!”

«Επισήμως κυβέρνηση λαδέμπορων» χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Με σχετική ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ η οποία και σχετίζονταν με την συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός στο τηλεοπτικό δίκτυο του ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι «αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «επισήμως κυβέρνηση λαδεμπόρων».

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η δήλωση του πρωθυπουργού προκάλεσε αίσθηση γιατί έδειξε να μην κατανοεί τα προβλήματα επιβίωσης και διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.

«Κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη:

«Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό».

Και επισήμως, κυβέρνηση λαδέμπορων».

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Κασσελάκης προσβάλλει τους Έλληνες παραγωγούς. Δεν κατάλαβε τι είπε ο πρωθυπουργός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης για να προσθέσει: «Προσπάθησε μέσω μιας ομάδας μηχανισμού fake news να κάνει αντιπολίτευση βρισκόμενος πολλά χιλιόμετρα μακριά» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών».

Επικρίνοντας την αξιωματική αντιπολίτευση για διαστρέβλωση και για απουσία προτάσεων, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί μέσα από fake news να επιβιώσει πολιτικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει