Έφυγε από τη ζωή ο Μάριος Μαρούδας

Ένας από τους γνωστούς και αγαπημένους εμπόρους του Ηρακλείου, στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού, την Πλατιά Στράτα με τις ατελείωτες ιστορίες και τη ζωντάνια της «αγοράς», έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 86 ετών.

Ο Μάριος Μαρούδας, μετά από σπουδές στην Εμπορική Σχολή και στο Λονδίνο, συνέχισε, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα τους Κωσταντίνου στον χώρο της ποιοτικής ανδρικής ένδυσης. Από τα κασμιρένια κοστούμια στην μετάβαση σε συνεργασίες με διάσημους διεθνείς οίκους και καταστήματα σε όλη την Κρήτη, ποτέ δεν έχασε την ισορροπία ανάμεσα στην σκληρή και απαιτητική δουλειά, αλλά και τις γεμάτη ζωντάνια παρέες, τις ρακές και τα πειράγματα ενός αστικού Ηρακλείου που σιγά σιγά χάνεται.

Καλός οικογενειάρχης – παλαιάς κοπής-  με αγάπη για τη Ρένα και τις κόρες του και ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία για τα εγγόνια του τα οποία νοιαζόταν κάθε στιγμή. Πάντα θυμόταν ιστορίες από το Λονδίνο, που σπούδασε με την παρέα των εφηβικών του χρόνων, από την Πλατιά Στράτα, από τις κουμπαριές και τις ωραίες παρέες της εποχής του. Κοινωνικός, ήθελε να είναι με κόσμο, απολάμβανε τη ζωή της πόλης.

Τον τελευταίο καιρό είχε περιορίσει λίγο όσα αγαπούσε χωρίς ποτέ να χάνει το καυστικό  χιούμορ του και τη διάθεσή του για πειράγματα.

Θα μας λείψει η παρουσία του στην αγορά και το χιούμορ του… Στο καλό κύριε Μάριε…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει