Αυνανιζόταν πάνω από παιδική πισίνα

-Τον έκανε τσακωτό μητέρα ανήλικης και φώναξε την Αστυνομία

Στο ένα μέτρο από την γεμάτη με νήπια πισίνα σε κολυμβητήριο του Ηρακλείου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του ο 52χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος κατηγορείται ότι αυνανιζόταν βλέποντας τα μικρά παιδιά. Ένα σοκαριστικό θέαμα που αντιλήφθηκε πρώτη η 22χρονη μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού, η οποία βρισκόταν στις κερκίδες για να προσέχει τη μικρή της κόρη που αθλούνταν μέσα στο νερό.

Η 22χρονη μίλησε στην «Π» για το πώς αντιλήφθηκε τον άνδρα που αναζητείται, για τις κινήσεις που έκανε και οι οποίες τον ανάγκασαν σε…  άτακτη φυγή πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία, η οποία είχε ενημερωθεί από την ίδια αλλά και άλλους γονείς που κατάλαβαν τι είχε συμβεί, ακούγοντας την 22χρονη να φωνάζει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας, μόλις το παιδί της 22χρονης είχε μπει στην πισίνα κι εκείνη παρακολουθούσε από την εξέδρα. «Όταν έφτασα στο κολυμβητήριο, ο συγκεκριμένος ήταν ήδη σταματημένος με το αυτοκίνητό του. Η απόσταση του αυτοκινήτου με το σημείο που καθόμουν ήταν δεν ήταν ένα μέτρο και υπήρχε μόνο ένα σύρμα ανάμεσα σε εμένα που καθόμουν στην κερκίδα και εκείνον» μας λέει.

Αρχικά, η 22χρονη, όταν έφτασε στο κολυμβητήριο δεν έδωσε σημασία, αφού στο σημείο όπου ήταν ο 52χρονος με το ασημί χρώματος αυτοκίνητο, σταθμεύουν συνήθως οι γονείς των παιδιών που προπονούνται εκεί. «Η πισίνα ήταν γεμάτη από παιδιά ηλικίας από 2 έως 7 ετών. Ο συγκεκριμένος είχε παρκάρει με τρόπο ώστε η θέση του συνοδηγού να είναι από την πλευρά των εγκαταστάσεων, ενώ εκείνος καθόταν στη θέση του οδηγού με κατεβασμένο το παράθυρο του συνοδηγού. Το βλέμμα μου δεν πήγε αμέσως σε αυτά που έκανε. Όταν η κόρη μου μπήκε στο νερό και κάθισα, μετά από λίγα λεπτά αντιλήφθηκα τι κάνει» προσθέτει.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε η 22χρονη ήταν ότι έπρεπε να προστατεύσει όχι μόνο το δικό της παιδί αλλά και τα άλλα για να μην δουν τον 52χρονο. Τι έκανε; Έφυγε με ορμή από την κερκίδα, στάθηκε μπροστά του «για να του κόψει τη θέα» όπως μας αναφέρει χαρακτηριστικά. «Τον πλησίασα και άρχισα να του φωνάζω «ανώμαλε», σήκω φύγε από εδώ, θα καλέσω την αστυνομία. Εκείνη τη στιγμή, κατέβασε τη μπλούζα του, ανέβασε το παντελόνι του, δεν είπε τίποτα παρά μόνο κούνησε το κεφάλι του και έφυγε. Οι γονείς των άλλων παιδιών δεν είχαν αντιληφθεί κάτι μέχρι τη στιγμή που με άκουσαν να τον βρίζω».

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της ίδιας, το κολυμβητήριο έχει άτομα για την ασφάλεια του, αλλά δεν το γνώριζε. «Ο υπεύθυνος ασφαλείας ήρθε αφού είχε φύγει και μου είπε γιατί δεν τον κάλεσα, όμως δεν το γνώριζα».

Στην Ασφάλεια όπου πήγε για να δώσει κατάθεση, οι αστυνομικοί της έδειξαν μία φωτογραφία του 52χρονου. «Ήμουν σίγουρη ότι ήταν εκείνος, όταν τον είδα στη φωτογραφία  που μου επέδειξαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος είναι διαζευγμένος κα πατέρας ανήλικων παιδιών, ενώ έχει απασχολήσει για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει