Στόχος να επιστρέψει στο Ηράκλειο

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΕΡΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ

Ο Γιούχτας συμπλήρωσε ήδη δυο αγώνες με ισάριθμες νίκες στην ουδέτερη Ιεράπετρα  που αναδεικνύεται σε μια πολύ γούρικη έδρα ωστόσο από τους ανθρώπους της ομάδας γίνονται προσπάθειες ώστε τα επόμενα παιχνίδια να διεξαχθούν στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στις Αρχάνες.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Γιούχτας θα αγωνιστεί με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο για τη Super League 2 και ακολουθούν δυο σερί αναμετρήσεις στο Ηράκλειο με Παναθηναϊκό Β στις 28/10 και με Ολυμπιακό Β στις 4 ή 5/11. Στόχος είναι τα δυο αυτά ματς να διεξαχθούν στο Παγκρήτιο και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται στην ομάδα. Το Παγκρήτιο ήταν εξαρχής  η δεύτερη επιλογή μετά τις Αρχάνες αλλά ένα πρόβλημα στο χόρτο από ένα μικρόβιο το κατέστησε ακατάλληλο προς χρήση.

Δεν αποκλείεται το πρόβλημα αυτό να έχει λυθεί σύντομα και ο Γιούχτας να επιστρέψει στο Ηράκλειο δίνοντας την δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να είναι στο πλευρό του, έστω κι αν δεν έχει κανένα παράπονο από την μέχρι τώρα στήριξη από τον κόσμο του…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει