επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη μέχρι να πάνε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο οι αναισθησιολόγοι με τα μπλοκάκια, για τη επανεκκίνηση των χειρουργείων.

ΑΥΤΟ μας είπε χθες ο Χρυσοχοΐδης, που βρήκε τρίμηνη λύση από τον ιδιωτικό τομέα για το μείζον πρόβλημα του Βενιζελείου, που θα λυθεί οριστικά, λέει, με τη προκήρυξη θέσεων αναισθησιολόγων.

ΤΟΥ διαφεύγει ωστόσο ότι τις δύο παλαιότερες φορές που έγινε κάτι αντίστοιχο, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από αναισθησιολόγους…

ΑΛΛΑ ακόμα και στη περίπτωση που η προκήρυξη βρει ανταπόκριση, οι προσλήψεις δεν πρόκειται να γίνουν πριν τη πάροδο 8 μηνών, αν υπολογίσουμε γραφειοκρατία, ενστάσεις κ. α.

ΟΠΟΤΕ με «μπλοκάκηδες» αναισθησιολόγους θα φάμε τουλάχιστον το μισό 2024!

ΧΘΕΣ ο υπουργός Υγείας άφησε αιχμές για τη διοίκηση του Βενιζελείου, αφού είχε ακούσει και τους γιατρούς και επανέλαβε ότι από τις αρχές του 2024 με νέο νομοθέτημα θα επιλεγούν νέες διοικήσεις με αξιοκρατικά κριτήρια και μακριά από βουλευτικά γραφεία…

ΜΑΛΛΟΝ ο διοικητής του εν λόγω νοσοκομείου πήρε χθες το μήνυμα, όταν πήγε στη σύσκεψη συνοδευόμενος από βουλευτή, αλλά στον δεύτερο είπαν ευγενικά ότι δεν μπορεί να παραβρίσκεται.

ΜΗΝΥΜΑ πήρε και η αναπληρώτρια διοικήτρια που στη διάρκεια της σύσκεψης δεν της δόθηκε ο λόγος, αν και τον ζήτησε…

ΤΟ ΠΑΣΟΚ πήρε το δήμο Αθηναίων αλλά όχι το δήμο Ηρακλείου. Το λες και τρολάρισμα…

ΚΑΘΕ γύρος έχει και τα μηνύματά του: του πρώτου ήταν για την αντιπολίτευση, του δεύτερου για την κυβέρνηση.

Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ το χαβά του, δικαιωμένος και από το αποτέλεσμα στην Αθήνα. Να ξεκινήσουμε από τώρα, είπε, την προετοιμασία για κοινό ψηφοδέλτιο (ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ) στις ευρωεκλογές.

ΚΑΙ η Κουμουνδούρου δεν φαίνεται να είναι αρνητική στη γενικότερη συνεργασία, χωρίς να της διαφεύγει η άστοχη δήλωση Ανδρουλάκη το βράδυ της Κυριακής αλλά και η γεφυροποιός παρέμβαση του Παπανδρέου.

Α ΚΑΙ παρεμπιπτόντως ο Δούκας κέρδισε το δήμο της Αθήνας, με τη συνδρομή του Ζαχαριάδη, λέγοντας για την πράσινη ανάπτυξη και τη κυκλική οικονομία που έλεγε ο Παπανδρέου το 2009 και κάποιοι ειδικοί τον είχαν πάρει στο ψιλό…

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει