Πολλά τα παράπονα του Αλμυρού

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ

Πολλά παράπονα έχει ο Αλμυρός από την διαιτησία του αγώνα. Παράπονα που εκφράστηκαν τόσο από τον τεχνικό της ομάδας του Γαζίου Μανόλη Σουτζή όσο και από τον πρόεδρο της. Ο Μανόλης Σουτζής χαρακτήρισε το παιχνίδι «παρωδία».

Αναλυτικά είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε δύο τρεις καλές ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε βάλει γκολ. Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα παιχνίδι παρωδία. Το ματς παιζόταν με τέσσερις και πέντε μπάλες μέσα, οι παίκτες του Ατρόμητου έπεφταν συνεχώς κάτω και το διέκοπταν με καθυστερήσεις. Η ευθύνη όμως είναι δικιά μας που δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ και να καθαρίσουμε το ματς. Mας πάει ένα βήμα πίσω αυτή η ισοπαλία».

Παράπονα εξέφρασε και ο πρόεδρος του Αλμυρού Θωμάς Γαβαλάς για την διαιτησία του αγώνα λέγοντας: «Πρώτη φορά είδα αγώνα ποδοσφαίρου να διεξάγεται με τρεις μπάλες. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκοβε κάθε υποψία φάσης είτε με οφσάιντ είτε με ανύπαρκτα φάουλ που μόνο αυτός μπορούσε να ανακαλύψει.

Διαιτησίες σαν κι αυτή, κάνουν ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δίνουν το χρόνο τους και τα χρήματα τους να θέλουν να φύγουν μακριά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει