«Με αυτές τις νίκες χτίζουμε χαρακτήρα»

Η ΔΙΠΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του αλλά και το αποτέλεσμα ήταν ο Κώστας Φραντζέσκος που τόνισε ότι με αυτές τις νικές η ομάδα του χτίζει χαρακτήρα και κερδίζει σε αυτοπεποίθηση. Παράλληλα έμεινε ικανοποιημένος από την συμμετοχή του νεαρού Γωνιανάκη.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΟΑ δήλωσε: «Ήμασταν τυχεροί στην αρχή που δεν δεχθήκαμε γκολ. Πετύχαμε στη συνέχεια ένα γκολ από ένα λάθος του αντιπάλου και από εκεί και πέρα βρήκαμε χώρο. Οι νίκες αυτές χτίζουν χαρακτήρα  στην ομάδα και της δίνουν αυτοπεποίθηση. Επιπλέον είδαμε ότι μπορούμε να βασιστούμε και σε ποδοσφαιριστές που έρχονται από τα φυτώρια της ομάδας μας όπως είναι ο Γωνιανάκης, Αυτό μας επιτρέπει χωρίς να χάνουμε το στόχο μας που είναι μια καλή πορεία να δίνουμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά».

Άψογη φιλοξενία

Ο ΠΟΑ με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον Φωστήρα για την άριστη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την ομάδα του Φωστήρα για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επίσης, στους φιλάθλους της ομάδας του Ταύρου για το χειροκρότημα προς τους ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Α στο τέλος της αναμέτρησης. Τέτοιες φιλοξενίες και συμπεριφορές προάγουν το ποδόσφαιρο και το ευ αγωνίζεσθαι. Η ομάδα μας επιφυλάσσεται για ανάλογη υποδειγματική φιλοξενία στον Β’ γύρο στο Ατσαλένιο.

Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία»!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει