Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ψαροντουφεκά

Χωρίς αποτέλεσμα και χθες, δεύτερη ημέρα ερευνών σε θάλασσα, στεριά και αέρα για τον 45χρονο υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Μονής Κουδουμά στη θέση Ελιγιά, νότια του Νομού Ηρακλείου, όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο με έναν φίλο του. Όπως έγραψε χθες η «Π», δύτες σε βάθος 10 μέτρων βρήκαν το ψαροντούφεκό του, ενώ δεν είχε βρεθεί η σημαδούρα του.

Ο 45χρονος, δεινός δύτης και ψαροντουφεκάς επισκεπτόταν πολύ συχνά την περιοχή για να ασκήσει το αγαπημένο του χόμπι. Συνήθιζε να πηγαίνει σε μέρη τα οποία γνώριζε, όπως μας είπαν λιμενικοί με τους οποίους είχε επαφή και τον έβλεπαν συχνά να πηγαίνει σε συγκεκριμένες παραλίες για υποβρύχιο ψάρεμα.

Το Λιμενικό Σώμα  ενημερώθηκε τηλεφωνικά γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης  από το φίλο του 45χρονου με τον οποίο είχαν πάει μαζί για κατάδυση.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ψαροντουφεκάΤο άτομο που τηλεφώνησε είπε ότι στο σημείο είχαν πάει το μεσημέρι της Τετάρτης. Στις 6.30 το απόγευμα εκείνος βγήκε από τη θάλασσα, λέγοντας στον 45χρονο που αγνοείται ότι θα βγει γιατί «βάζει καιρό», ενώ ο 45χρονος είπε πως θα κάνει μία τελευταία βουτιά.

Έρευνες γίνονται σε μεγάλη ακτίνα από αέρα και θάλασσα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τον άνθρωπο που αγνοείται. Όπως έχουμε γράψει, από  την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε  ναυαγοσωστικό σκάφος από την Αγία Γαλήνη, ένα επαγγελματικό αλιευτικό, ένας ιδιώτης δύτης με ιδιωτικό σκάφος, ενώ δύτες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης αλλά και ιδιώτης δύτης ερευνούν τη θάλασσα. Ο 45χρονος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και κατάγεται από χωριό του δήμου Γόρτυνας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει