Πάει και ο Βασ. Χιώτης

Την παραίτησή του από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3 υπέβαλε στην αρχή της σεζόν ο Βασίλης Χιώτης, η οποία έγινε δεκτή από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Βασίλης Χιώτης παρέμεινε στα καθήκοντά του έως και τις εκλογές, συνεχίζοντας να κάνει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του στα ερτζιανά, αλλά και να εμφανίζεται στο κανάλι ως σχολιαστής.

Τη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Βασίλης Χιώτης ανέλαβε ο Σπύρος Μάλλης.

Νωρίτερα σε συναδέλφους του δημοσιογράφους επιτέθηκε ο Βασίλης Χιώτης, μετά τις αντιδράσεις για τα ομοφοβικά σχόλιά του σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας πως «για κάποια click παραπάνω και για καμία μοναδούλα παραπάνω στην τηλεθέαση, παριστάνουν ότι δεν ξέρουν ποιος είμαι».

Ειδικότερα, στον αέρα του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ όταν υπήρχε συζήτηση για το πού θα καταταχθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε η αναφορά στην Καλαμάτα, είπε, βρίσκοντάς το αστείο και γελώντας: «Επειδή βγάζει καλά σύκα, θα πάει στην Καλαμάτα;».

Αφού ο κ. Χιώτης προσπάθησε να το μαζέψει κάνοντας λόγο για απερίσκεπτο σχόλιο και δικό του φάουλ, ύστερα από τις διαστάσεις που πήρε το επεισόδιο και τα αυστηρά σχόλια, επέστρεψε με ανάρτησή του στο Χ, και απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του, τους κατηγόρησε πως για κάποια click παριστάνουν πως δεν ξέρουν ποιος είναι και ποιες απόψεις έχει.

Μετά τον σάλο ο Βασίλης Χιώτης μέσω του Twitter μίλησε για «φάουλ» και «απερίσκεπτο σχόλιο»…

«Επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει