Μάνα και κόρη αναστάτωσαν την πτήση προς το Ηράκλειο!

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Μόνο… αεροπειρατεία που δεν έκαναν  στο αεροσκάφος που τις μετέφερε προχθές  από το Μάντσεστερ της Αγγλίας  στο Ηράκλειο δύο επιβάτιδες και συγκεκριμένα μία μάνα με την κόρη της! Κοινό στοιχείο και των δυο γυναικών από την Ιρλανδία ήταν ότι βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ, όπως περιγράφεται, από τη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ που έκαναν στη διάρκεια της πτήσης τους. Το πρώτο σόου δόθηκε στον αέρα, έχοντας το αεροπλάνο μπει στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Οι δύο συγγενείς, σύμφωνα με τις περιγραφές που δόθηκαν, ήταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν συμμορφώνονταν σε καμία από τις υποδείξεις των αεροσυνοδών, τις οποίες μάλιστα «στόλισαν», εκτοξεύοντας τους «γαλλικά», ενώ δόθηκε και συνέχεια με μία επιβάτιδα την οποία χαστούκισαν!

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους επιβάτες βλέποντας το απίστευτο σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά τους, αντί να βοηθήσουν τα μέλη του πληρώματος να ηρεμήσουν τις δύο Ιρλανδές, έπιασαν τα κινητά τους τηλέφωνα και άρχισαν να βιντεοσκοπούν τη φασαρία. Ο λόγος που οι δυο γυναίκες επιτέθηκαν στη συνεπιβάτιδά τους δεν έγινε γνωστός, ωστόσο η τελευταία δεν προχώρησε σε μήνυση, όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης».

Η συνέχεια όμως δόθηκε επί ελληνικού εδάφους και αφού το αεροπλάνο της εταιρείας προσγειώθηκε και ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών. Ο κυβερνήτης του αεροπλάνου, έχοντας ενημερωθεί για το τι συμβαίνει την ώρα της πτήσης, ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του «Νίκος Καζαντζάκης» και από τους αεροελεγκτές ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος αερολιμένα. Όταν το αεροπλάνο στάθμευσε ένα περιπολικό προσέγγισε στην πίστα προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τις δύο γυναίκες.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Μάνα και κόρη αναστάτωσαν
την πτήση προς το Ηράκλειο!Τότε, ξαφνικά η μικρότερη σε ηλικία αλλοδαπή τουρίστρια, άρπαξε το παιδί της, ένα αγοράκι ενάμισι έτους, κι άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες, με σκοπό να τρέξει προς την πίστα του αεροδρομίου με κίνδυνο για την ίδια αλλά και το παιδί που είχε στην αγκαλιά της. Η αλλοδαπή ακινητοποιήθηκε και μαζί με τη μητέρα της οδηγήθηκαν στα γραφεία του τμήματος αεροδρομίου. Όμως κι εκεί και παρά την παρουσία των αστυνομικών οι δύο γυναίκες… ξεσάλωσαν. Όπως περιγράφεται, έριξαν έναν ψύκτη νερού και πράγματα που βρίσκονταν στα γραφεία. Έφτυσαν αστυνομικούς, ενώ έναν εξ αυτών τον δάγκωσαν!

Η εισαγγελέας ενημερώθηκε και διέταξε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά και να φιλοξενηθεί το παιδί στην παιδιατρική κλινική, μέχρι η μητέρα του να είναι σε θέση να το φροντίσει. Οι δύο γυναίκες αντέδρασαν έντονα, δεν θέλησαν να παραμείνουν στο νοσοκομείο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκαν το παιδί να παραμείνει στην παιδιατρική κλινική.

Τελικώς οδηγήθηκαν πίσω στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου, όπου οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία προχθές το βράδυ έκαναν baby sitting στο παιδί, ενώ είχαν και στο νου τους τις δύο γυναίκες. Χθες το πρωί που είχαν συνέλθει από τη μέθη, οι δύο γυναίκες ζήτησαν συγνώμη για τη συμπεριφορά τους, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθερες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει