Με εκλεγμένους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης στο Ηράκλειο ο Αυγενάκης

Περιοδεία στο κέντρο από τον Υπουργό μαζί με νέους συμβούλους

Ένα μήνυμα ενότητας κι αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα θέλησε να περάσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Για το λόγο αυτό προχώρησε σε μίνι περιοδεία στην καρδιά του Ηρακλείου, συνοδευόμενος από εκλεγμένους εκπρόσωπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Υπουργός, μπορεί κανείς να διακρίνει τους Θεοδώρα Κουτεντάκη, Γιάννη Αναστασάκη, την Ελένη Μαράκη – Μπελαδάκη και Γιώργο Καρτσάκη.

Αμέσως μετά τη μίνι περιοδεία, ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το παρακάτω κείμενο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ- Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Οι Κρητικοί έκαναν τις επιλογές τους και ανέδειξαν, στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, αξιόμαχα και ικανά στελέχη, τα οποία θα θέσουν τον πολίτη στο επίκεντρο και θα οδηγήσουν τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας!

Στελέχη με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, με βαθιά γνώση των προβλημάτων της κοινωνίας, από κοινού με νέα, φρέσκα μυαλά με όρεξη και μεράκι, καλούνται να εργαστούν σκληρά για το καλό του νησιού μας και είμαι βέβαιος πως θα τα δώσουν όλα!

Το σύνολο των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού αποτελείται από εξαίρετες προσωπικότητες, σοβαρά και υπεύθυνα άτομα που ανοίγουν ένα νέο, λαμπρό κεφάλαιο για την Κρήτη μας με τα οποία θα πετύχουμε πολλά για τον κάθε συντοπίτη μας.

Τους εύχομαι ολόψυχα, καλή αρχή στο έργο τους!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει