Βλέπουν… πραξικόπημα στον ΣΥΡΙΖΑ

Επιμένουν τα στελέχη της αριστερής πτέρυγας να κλιμακώνουν τις επιθέσεις εναντίον του νέου προέδρου και να θέλουν την αποκαθήλωση Κασσελάκη!

Από το γάντι που σήκωσε η Αννέτα Καββαδία μετά την απειλή του 35χρονου αρχηγού ότι θα βρεθούν εκτός ψηφοδελτίων όσοι υπονομεύουν την ενότητα του κόμματος (η κ. Καββαδία τον κατηγόρησε ότι παραβιάζει το καταστατικό), μέχρι την καθαίρεση Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή που ζητά ο Τάκης Κατσαρός (συνεργάτης του Νίκου Φίλη), όλα δείχνουν ότι το χάσμα δεν κλείνει και ο κίνδυνος διάσπασης φαντάζει ορατός.

Οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ρίχνουν λάδι στη φωτιά παρά αμβλύνουν τις αντιθέσεις. Όταν η Δώρα Αυγέρη ρωτήθηκε για το επίμαχο άρθρο Κατσαρού και τις απόψεις περί παραβίασης του καταστατικού από πλευράς του Στέφανου Κασσελάκη, εκείνη υπογράμμισε: «Στα πραξικοπήματα μάς έχει συνηθίσει ιστορικά η κακιά Δεξιά, όχι η καλή Αριστερά».

«Εκτός αν αυτή δεν είναι καν Αριστερά, αλλά μια ντεμέκ Αριστερά. Δεν ξέρω καμία καλή Αριστερά που να προσπαθεί, μέσα από μεθοδεύσεις, να ανατρέψει την πρόσφατη λαϊκή έκφραση των 150.000 ανθρώπων, που με πολύ μεγάλη πλειοψηφία ανέδειξαν ως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Στέφανο Κασσελάκη» πρόσθεσε στο διαδικτυακό κανάλι της Ναυτεμπορικής.

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το άρθρο απηχεί μόνο την προσωπική άποψη του αρθρογράφου. Δεν θέλω να πιστέψω ότι απηχεί κάτι άλλο» συνέχισε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει