ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Α1Τις υπηρεσίες του 17χρονου Μιχάλη Σπανάκη θα στερηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο Εργοτέλης. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην προετοιμασία του ενόψει Πανελλήνιων εξετάσεων και να κάνει μια προσωρινή παύση από τα γήπεδα. «Η απόφαση αυτή για εμένα ήταν πολύ μεγάλη και δύσκολη γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και το περιβάλλον στην ομάδα μου, τον Εργοτέλη, ιδανικό.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και ελπίζω στο μέλλον να βρεθούμε ξανά», ανέφερε ο ίδιος.

Στην αντικατάσταση των προβολέων του γηπέδου του, με δικά του έξοδα προχώρησε ο Ποσειδώνας. «Δυστυχώς η συντήρηση ενός γηπέδου, όταν απέχει η πολιτεία, πάντα θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη σωστή λειτουργία του. Ευχόμαστε να σταθεί και στο ιστορικό σωματείο δίπλα ο Δήμος μας, όπως βοηθάει αρκετά σωματεία της πόλης», τονίζει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση.

Α2Με γκολ του Μανουσάκη, η Γαρίπα κέρδισε 1-0 τα Κανάρια στο «Μαρτινέγκο» σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

Β’Ισόπαλο 4-4 έληξε το γειτονικό φιλικό ντέρμπι ανάμεσα στον Μαραθώνα και τον ΟΦΑΜ. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τσαγκαράκης, Χαραλαμπάκης, Σταματάκης Γ. και Σταματάκης Μ. ενώ για τον ΟΦΑΜ που «επέστρεψε» από το 4-1 στο ματς, βρήκαν δίχτυα οι Κουρλετάκης, Κοσκινάς, Γιαννόπουλος, Ξυλούρης.

Στο Μητρώο της ΓΓΑ εντάχθηκε και ο Αστέρας Μυρτιάς, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζει πια κανένα πρόβλημα αναφορικά με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει